2777
2789
عنوان

نامزدی عقد

533 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها خوبید میشه راهنمایی کنید

من چندین سال با یه اقا دوست بودم خیلی همو دوس داشتیم بهم احترام میزاشتیم پشت هم در میومدیم خیلی اوکی بودیم باهم تا اینکه امسال اومدن خاستگاری عقد کردیم ولی از همون اول مشکلات پیش اومد نه با خودش با خانوادش بیشتر مادرش و اون طرف مامانش بود این اواخر بحثایی پیش اومد ک مادرش همه چیو خراب کرد یه دفعه زدن زیر همه چی نامزدمم با اینکه خیلی دوس داشت منو تصمیم به جدایی و طلاق دادن منو گرفت

من. خیلی دو دلم با خودم نمیدونم چند چندم

اطرافیانمو میبینم خودمو میبینم حس بدی میگیرم ک چرا منی ک اینقدرخوب بودم اینقدر دوستش داشتم این کارو با من کرد اصلا تو دوستی با ازدواج خیلی فرق میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بگیم با مادری که فکر میکنه بچش شوهرشه ازدواج نکنیم

جالب اینجاست ک اصلا مادری در حق این بچه نکرده فقط زبونی میگه بچع هامو میخام بچه هاش و شوهرشم کلن به حرفش تو دعا هم شنیدم هست

باید تو دوستی افسارشو میگرفتی دست یا میفهمیدی تصمیم گیرنده خودشه یا یا خانوادش و دهن بینه یا نه

اخه اینقدری بی سیاست بودم و از ته دل بدون هیچ چون و چرایی دوستش داشتم هیچ توقعی ازش نمیکردم چه تو دوستی چه تو نامزدی فقط دوس داشتن بهش میدادم جز دوس داشتن هیچی. بهش نمیدادم چون چشم دل سیر بودم ولی فهمیدم ک اشتباه کردم حتی اگر ۱۰ سالم با کسی باشی نمیشناسیش

و نمیدونم چرا خدا این کارو با من کرد حکمتشو نمیدونم

زندگی با مرد بچه ننه که علنا اختیاری از خودش نداره فاجعه اس خدارو شکر که زود جدا شدی

خیلی برام سخته چون چند سال باهاش بودم از جونم بیشتر دوستش داشتم ولی هرچی با خودم دو دوتا چهارتا میکنم میبینم اصلا بدردم نمیخوره واقعا موندم چی بگم چیکارکنم

خیلی برام سخته چون چند سال باهاش بودم از جونم بیشتر دوستش داشتم ولی هرچی با خودم دو دوتا چهارتا میکن ...

آدم بچه ننه مطمنن از همون چند سال دوستی هم نشونه های داشته که زنگ هشدار باشه ولی شما حالا بخاطر دوست داشتن یا توجیه اینکه اولش و...چشم پوشی کردی ولی بازم جلو ضرر از هرجا بگیری منفعته

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اخه اینقدری بی سیاست بودم و از ته دل بدون هیچ چون و چرایی دوستش داشتم هیچ توقعی ازش نمیکردم چه تو دو ...

تجربه شد واست منم خودم چند سال با همسرم دوست بودیم دوستش دارم خیلی ولی دوست داشتن ام به این معنا نیست که خودم یادم بره الان تا حدی درک دارم واسش ولی از خواسته ام کوتاه نمیام فدا کاری بی مورد هم تو هیچ موردی ندارم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تجربه شد واست منم خودم چند سال با همسرم دوست بودیم دوستش دارم خیلی ولی دوست داشتن ام به این معنا نی ...

بهترین کارو میکنی عزیزم

هیچوقت نباید از خودت بگذری و به یکی زیاد بها بدی

حالا خواهرت باشه مادرت باشه همسرت باشه هرکسی ک باشه

منم زیادی بها دادم و از خودم گذشتم و هیچ توقعی نداشتم اینجوری سرم اومد