2777
2789
عنوان

نامزدی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد درصد تو دوران دوستی هم خودشو نشون داده شما چون دوسش داشتی چشمتو بستی و ندیدیپسر بچه ننه اصلا نمیت ...

اصلا جوری نشون نمیداد ک بگه مامانم همه کاره ی خونه هست اختیار داره

مامانشو میگفت فرشته هس

من میگفتم این چه مامان خوبی داره بقران

باید تو دوستی افسارشو میگرفتی دست یا میفهمیدی تصمیم گیرنده خودشه یا یا خانوادش و دهن بینه یا نه

چ جوری میشه تو دوستی فهمید؟ چ کارهای باید کرد؟

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

اره واقعا سخته این جور پسرا از مادرشون میترسن منم یکیو دارم از مادرش میترسه حتی جرات نکرده به مادر ...

بترس و فرار کن دورشو فقط ازش

از منی ک این دردو کشیدم به تو نصیحت

من بدبخت شدم تو نشو

من خودمو انداختم تو چاه الانم بدترین ضربه روحی روانی رو خوردم و دارم هرکاری میکنم ک خودمو از این چاه بکشم بیرون شما نکنیددد

میگفتم حالا این ک اینقدر مامانشو دوست داره احترام میزاره به منم همینجوری میکنه🥲

اخه اصلا این جمله مردی که به مادرش احترام میذاره به بقیه زن ها هم احترام میذاره کلا جمله غلطیه

اون مرد فقط بلده به مامانش و خواهرش احترام بذاره نه بقیه زن ها

{ خانم هستم }
چ جوری میشه تو دوستی فهمید؟ چ کارهای باید کرد؟

خب به حرفاش توجه کن ببین هعی ننم ننم میکنه

مامانش یا خواهرش تصمیم گیرنده ان و ازش بپرس بیین شخصیت مستقلی داره یا وابسته خیلی ریلکس باید اینارو بپرسی یعنی تو میخوایی بشناسیش و درکل دارید راجب ادما حرف میزنید

مثلا تو خرفات بگو مرد باید جنم داشته باشه من از مردایی که مستفلن از همه لحاظ خوشم میاد مردایه باهوشی که خودشون تصمیم گیرنده ان اینطوری تو زندگی ادم میدونه مردش عقلش کار میکنه میتونه ادم روش حساب کنه