2777
2789
عنوان

نامزدی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 50 پست
دقیقا مثل من اخرم جدامون کردن خودشم پشت مادرش مونده نشد نمیذارن این مدل مادرا پسراشونم بچه ننه الانم ...

حالا فکر میکنن میتونن با بقیه خوشبخت بشن ؟

کسی ک مادرش تصمیم گیرنده ی زندگیشه با ۱۰۰ تا زن دیگه هم نمیتونه زندگی کنه هیچکس به حرف مادرشوهر نمیکنه

حالا فکر میکنن میتونن با بقیه خوشبخت بشن ؟کسی ک مادرش تصمیم گیرنده ی زندگیشه با ۱۰۰ تا زن دیگه هم نم ...

و مطمعنن جواب دل شکسته ی ما داده میشه جواب روح و روان مایی ک بازی شده با قلبمون با روح و روانمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فکر میکنن میتونن با بقیه خوشبخت بشن ؟کسی ک مادرش تصمیم گیرنده ی زندگیشه با ۱۰۰ تا زن دیگه هم نم ...

دقیقا همه همینو میگن اینا تا اخر عمر نمیتونن زندگی کنن خیلی دوسش داشتم ولی نذاشتن

باید ببینی چقدر مامانم مامانم میکنه تو حرفاشچقدر تو اولویتشی

پدرش فوت کرده بعد پارتنرم خییلیی با کاراش خانواده اذیت کرده ولی ارتباط خیلی خوبی با خانوادش داره میگه من هم مادرم و خواهرم هم تورو خیلی اذیت کردم باکارام. میگه بعد ازدواج برای نیم ساعت هم ک شده هر روزمیرم ب مادرم سرمیزنم این یعنی بچه ننه اس؟

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

پدرش فوت کرده بعد پارتنرم خییلیی با کاراش خانواده اذیت کرده ولی ارتباط خیلی خوبی با خانوادش داره میگ ...

بچه ننه هم نباشه مسئولیت خانوادش گردنشه و نمیتونه شوهر خوبی بشه

چون همزمان باید سرپرست مادر و خواهرشم باشه

{ خانم هستم }
آخی عزیزم راست میگی منم بدم میاد مامانی هست الان طلاق نگرفتین هنوز شما ؟

۶ ماهه قهریم درخواست طلاق هم داده

منم مهر و نفقه بعد از سه ماه ک دیدم نمیاد برا اشتی و رفته مشاور خانواده گفته نمیخام گذاشتم اجرا مهریه رو

داخل شورای حل اختلاف هم نمیاد ک بگه نمیخوام

بچه ننه هم نباشه مسئولیت خانوادش گردنشه و نمیتونه شوهر خوبی بشهچون همزمان باید سرپرست مادر و خواهرشم ...

خواهرش شاغله و مادرش هم حقوق داره خونه اش هم مستقله. ولی ی وقتای مادرش برای درمان میبره بیمارستان اینا. یعنی مشکل ساز میشه؟ من خودمم وابستگی زیادی ب خانوادم دارم ی جورای هندل کردن کارای خانواده با منه

حتی قرار بود عقد مجلسیمون باشه ولی همه چیو بهم زدن حتی بیعانه ارایشگاه لباس هم داده بودیم

از بچه عزیزتر وجود نداره من به جان پسرم قسم میخورم شوهرت خودش بدون اینکه کسی چیزی بگه همه چی رو ۱۷ ماه پیش کنسل کرد چه باور کنی چه نه شوهرت نمیخواد اون دفعه هم با اصرار مادرم آشتی کرد حالا هی گول بزن خودتو

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

خب به حرفاش توجه کن ببین هعی ننم ننم میکنه مامانش یا خواهرش تصمیم گیرنده ان و ازش بپرس بیین شخصیت مس ...

مرررسی عزیزم امتحان میکنم