2777
2789
عنوان

خیلی نارحتم

209 بازدید | 25 پست

دخترم وقتی خیلی کوچیک بود ۹ماهش بود چشمشو عمل کردیم خواهرشوهرم فقط اومد دیدنش و زنگ زد شوهرش نه اومد نه حتی ی زنگ کوچولو زد ولی خودشون توقع دارن هم من هم شوهرم زنگ بزنیم

بعد اون دست بچم سوخت یک سال و نیمش بود حتی خواهرشوهرمم نه زنگ زد نه هیچی سر اون من تیروئید گرفتم انقد ک بهم برخورد و گریه میکردم الان بچش بیمارستانه خیلی بچشو دوس دارم ۱۶سالشه دلم خیلی براش سوخت و نارحتم ولی ی آن ب خودم اومدم گفتم چطور الان تو بچتو دوس داری و برات عزیزه میخوای اطرافیان حالشو بپرسن بچه منم خیلی برام عزیزه و تک ک عمش بودی حتی ی زنگ نزدی یعنی نشون دادی ک حال بچه من برات بی اهمیته و اصلا برات مهم نیس خیلی ازش بدم میاد ازش متنفرم خیلی رفتارا باهام کردن هم خودش هم مامان گهش

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

راست میگیا ولی کاش بشه حساب بچه هارو از بزرگترا جدا کنیم

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

وای خدا

از اینکه خواهرشوهرت زنگ نزد تیروئید گرفتی؟

چه چیزایی میگین. همه چی میخواین بندازین گردن فامیل شوهر

میخوای زنگ بزن میخوای نزن. فقط فتنه نکن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگیا ولی کاش بشه حساب بچه هارو از بزرگترا جدا کنیم

دقیقا اونم بچه منو قاطی بحث کرده بود بالا خوندی ک نوشتم الان دارم با گریه مینویسم پس چرا اون بچه ی سال و نیم منو قاطی کرد

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

دقیقا اونم بچه منو قاطی بحث کرده بود بالا خوندی ک نوشتم الان دارم با گریه مینویسم پس چرا اون بچه ی س ...

کارش اشتباه بوده حقیقتا

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

وای خدااز اینکه خواهرشوهرت زنگ نزد تیروئید گرفتی؟چه چیزایی میگین. همه چی میخواین بندازین گردن فامیل ...

ب جان بچم تیروئید گرفتم غمبار گرفتم از نارحتی چون حقم نبود نه بچم نه خودم مگه فامیل شوهر چشه ک بخوام چیزی رو بندازم گردنش خوب باشن چرا باید نارحت شم

وای خدااز اینکه خواهرشوهرت زنگ نزد تیروئید گرفتی؟چه چیزایی میگین. همه چی میخواین بندازین گردن فامیل ...

خیلی نارحت شدم میگی فتنه نکن نمک میزنید ب زخم آدم امیدوارم هیچکس با هیچکس اینکارو نکنه

تو زنگ بزن بپرس و فقط ی بار زنگ بزن و دیگه رها کن خودتو پاره پوره نکن ک وای مریض شده اینکارو کنم اونکارو کنم برم عیادت سوپ درست کنم و...

در صورتی ک هر دو طرف لازمه تو مراقبت کمک کنن و حضوری عیادت برن

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

تو زنگ بزن بپرس و فقط ی بار زنگ بزن و دیگه رها کن خودتو پاره پوره نکن ک وای مریض شده اینکارو کنم اون ...

نه کلا الان شوهرش با همه ما قهره حتی با مادرشوهر پدرشوهر کلا هیچکس نمیتونه بره دیدنش ولی انقد دلم شکسته ک نگو مادره هم یعنی مادرشوهرم درست حسابی نیس انقد واسه دامادش کوتاه میاد ولی ب من رسیدنی حتی ب خانوادمم بی محلی میکنه و دلمو میشکنه دختره هم از اون بدتر

این حد از توقع چیز خوبی نیس

کاری انجام میدیدن ب نیت خیرخواهی و محبت و راضی کردن دل خودتون باشه نه به فکر سیاست و جبران و ...

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
این حد از توقع چیز خوبی نیس کاری انجام میدیدن ب نیت خیرخواهی و محبت و راضی کردن دل خودتون باشه نه به ...

توقع چی منظورتونه؟

ازالان خودت که هیچ بچتوپرتوقع بار نیار احترام زاشتن بزار نزاشتن نزار به جهنم کم دغ دغه داریم بیایم غ ...

پرتوقع یعنی چی

منم چندوقت پیش پسرم مریض شد و چند روز بیمارستان بستری شد نه خواهرشوهرم نه برادرشوهرم و نه داداش خودم و زنش هیچکدوم نیومدن عیادتش یا حتی زنگ هم نزدن اون لحظه ناراحت شدم ولی بعدش گفتم عیبی نداره خداکنه پسر من مریض نشه اصلا واسم مهم نیس اومدن یا نیومدن شون اتفاقا هفته پیش دختر داداشم لوزه عمل کرد من آبمیوه گرفتم رفتم عیادتش اونجا زنداداشم دیدم چقد خجالت زده شد، ولی این انقد مهم نیست که خودتو از بین ببری

یه روز خوب میاد❤️