2777
2789
عنوان

خیلی نارحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
منم چندوقت پیش پسرم مریض شد و چند روز بیمارستان بستری شد نه خواهرشوهرم نه برادرشوهرم و نه داداش خودم ...

اره انشالله ک هیچ بچه ای هیچ طوریش نشه و فقط سلامت باشن

ولی اینا خجالت نمیکشن از هیچی من خیلی باهاش خوب بودم خیلی خیلی ولی اون کارو با بچم کرد میدونی بعضی چیزا نقطه عطف آدمه و ضربه زدن از اونجا واقعا فراموش شدنی نیس

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

یعنی طلبکار از ملت واطرافیانش یه اشناداریم عین تو دوس داره مرکز توجه باشه دوس داره همه براخودشو بچش ...

الان این چ حرفیه اینکه عمه آدم ی زنگ بزنه فقط ی زنگ حال بچه برادرو بپرسه و ارزش و اهمیت گذاشتن ب بچه رو نشون بده کار خیلی بزرگیه ؟؟؟؟پس چرا خودش صد برابر پرتوقع تره اگه یده رفتار اون ک خیلی بدتره

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توقع چی منظورتونه؟

زنگ بزنن خبر بگیرن بپرسن دلجویی کن تبریک بگن تایید کنن و هزارتا چیز مث این

من عمل داشتم شوهرم همین طور حتی حرفش بالا نیومد کسی خبر نگرفت ملاقات و غیره هیچ ،الان باید ناراحت شم ؟!!!! طلب دارم؟؟؟زندگی شخصیه هرکسی هم مشغول خودش باشه

هزارتا چالش و مسئله داره زندگی چرا با این توقعات به چالشامون اضافه کنیم؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اره انشالله ک هیچ بچه ای هیچ طوریش نشه و فقط سلامت باشن ولی اینا خجالت نمیکشن از هیچی من خیلی باهاش ...

اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی الان اگه میدونی با رفتنت پیش اون حال خودت بهتر میشه برو اگه میدونی نری حالت بهتر میشه نرو

چون این دنیا ارزش نداره واسه اینجور چیزا خودتو داغون کنی

یه روز خوب میاد❤️
یعنی طلبکار از ملت واطرافیانش یه اشناداریم عین تو دوس داره مرکز توجه باشه دوس داره همه براخودشو بچش ...

یارو اولین باره عمه شده خیر سرش بچه ی سال و نیمه رو چجوری دلش میاد نپرسه ؟؟؟؟اسمش و پس عوض کنه بزار هفت پشت غریبه

الان این چ حرفیه اینکه عمه آدم ی زنگ بزنه فقط ی زنگ حال بچه برادرو بپرسه و ارزش و اهمیت گذاشتن ب بچه ...

افرین جمله اخرت جواب خودتو دادی احترام خودتو بچت نمیزارن پس توام احترامی نزار دفعه بعد توقع داشتن بگو کسی جویای حال مانمیشه ماهم نمیشیم جای حرفی نیست

زنگ بزنن خبر بگیرن بپرسن دلجویی کن تبریک بگن تایید کنن و هزارتا چیز مث اینمن عمل داشتم شوهرم همین طو ...

اگ اونم توقع نداشت من این فکرو میکردم پس چرا خودشون ب خودشون انقد ارزش میدن و توقع دارن و هیچ یک از این حرفایی ک شما میزنید و نمیفهمن بعدم بچه آدم با خود آدم فرق میکنه اگ ب خودم کرده بود نارحت نمیشدم

یارو اولین باره عمه شده خیر سرش بچه ی سال و نیمه رو چجوری دلش میاد نپرسه ؟؟؟؟اسمش و پس عوض کنه بزار ...

دوبار محل نزاری دوبار جواب بدی حالیشون میشه دیگه توچراناراحت باشی فردا بچت بزرگ شد تو ذهنش میمونه که توقع داشته باشه وخودشو کوچیک کنه این اشتباه

دوبار محل نزاری دوبار جواب بدی حالیشون میشه دیگه توچراناراحت باشی فردا بچت بزرگ شد تو ذهنش میمونه که ...

درسته من از این نارحت شدم ک منتظر بوده بچم طوریش بشه ی حرکتی بزنه واقعا متاسفم براش امیدوارم هیچکس دل هیچکسو نشکنه

اگ اونم توقع نداشت من این فکرو میکردم پس چرا خودشون ب خودشون انقد ارزش میدن و توقع دارن و هیچ یک از ...

چرا این چرا اون!!!!!!!!!!!!

تو پست قبلی گفتم کار خوبه برا دل خودت باشه برا رضای خدا باشه ،برا آرامش خودت باشه چیکار بقیه دارین!!!! حالا شما دوباره برگرد سر حرفای بی اهمیت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
چرا این چرا اون!!!!!!!!!!!!تو پست قبلی گفتم کار خوبه برا دل خودت باشه برا رضای خدا باشه ،برا آرامش خ ...

حرفم منطقیه از هرکی هم بپرسی همینو میگه اون واسه سوزوندن من تمام تلاششو کرد بچه هرکی خط قرمزشه والا خدا هم راضی نیس کسی دل کسی رو اینجوری بسوزونه