2777
2789

سلام،فکر کنم من نصف تاپیکام در مورد قابلمس🤣

من چند وقت پیش رفتم قابلمه استیل بخرم میخواستم کورکماز بگیرم اولش بعد دیدم مارک پارس استیلم داره که تعریفشو زیاد شنیدم و قیمتش خیلی بهتر بود دیگه اونو خریدم

حالا همش اعصابم خرده میگم شاید کورکماز میگرفتم جنسش بهتر بود😣حالا شما چی میگید؟اگه باز خواستم بخرم همین پارس رو بگیرم تا کورکماز

🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارس استیل دارم

کاملا از کیفیتش راضیم

استیلش ضخیمه و کفش دو لایه

تا حالا خراب نشده و قیمتشم مناسبه

در مورد زودپزشم خیلی تعریف شنیدم احتمالا بخرمش

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من پارس استیل دارم کاملا از کیفیتش راضیم استیلش ضخیمه و کفش دو لایه تا حالا خراب نشده و قیمتشم من ...

آره اینکه من خریدم هم همینجوره ولی نمیدونم چرا تردید به دلم افتاده😞شما چند وقته داری؟

🌷
آره اینکه من خریدم هم همینجوره ولی نمیدونم چرا تردید به دلم افتاده😞شما چند وقته داری؟

4 ساله خودم دارم

مامانم 8 سالی میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
2790
2778
2791
2779
2792