2777
2789
عنوان

دانشجوی حقوق داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست
از انسانی نمیشه تجربی رفت .

خب دیپلم تجربی بگیر درس عمومیا تطبیق میخورن فقط تخصصیارو امتحان میدی....مامایی ام تو شهرای کوچیک خیلی میگیره

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

خب چه مدت دیگه لیسانس میگیری دقیق درخواست خصوصی بده آیدی روبیکا بفرست صحبت کنیم

بهار۱۴۰۶ درخواست دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار۱۴۰۶ درخواست دادم

یعنی 1402 وارد شدی پس برای پاییز 1406 باید آماده آزمون بشی

من داوطلب پاییز1407 هستم ولی خب از الان میخونم پایه ام قوی باشه

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
یعنی 1402 وارد شدی پس برای پاییز 1406 باید آماده آزمون بشی من داوطلب پاییز1407 هستم ولی خب از الان م ...

نه ورودی ۱۴۰۲نیستم من فقه حقوق تهران میخوندم بخاطر کار شوهرم اومدم شهرشون دوسالم شوهرم میگفت دیگه نرو دانشگاه با کلی زحمت بعد دوسال راضیش کردم رفتم تهران انتقالی گرفتم به حقوق شهرشوهرم براهمین طول کشید خوبه پس باهم میخونیم

خب دیپلم تجربی بگیر درس عمومیا تطبیق میخورن فقط تخصصیارو امتحان میدی....مامایی ام تو شهرای کوچیک خیل ...

اتفاقا مامایی خیلی دوست دارم . ولی ریاضی و فیزیک و شیمی نمیتونم بخونم. چون من رشتم انسانی بوده از بیخ اینارو یاد نگرفتم . با رشته انسانی فقط میشه تربیت بدنی رفت

اتفاقا مامایی خیلی دوست دارم . ولی ریاضی و فیزیک و شیمی نمیتونم بخونم. چون من رشتم انسانی بوده از بی ...

نه فکر میکنی الان تو یوتیوب از اول ریاضی و فیزیک اینارو آموزش دادن درس به درس انگار نشستی سرکلاس ...رشته ی خیلی شیرینیه یکم همت میخواد ناامیدنباش زندگی هرروز داره سختتر میشه باید خودمون از پس خودمون بربیاییم

نه فکر میکنی الان تو یوتیوب از اول ریاضی و فیزیک اینارو آموزش دادن درس به درس انگار نشستی سرکلاس ... ...

درسته . الان تازه به حرف مادرم رسیدم که دوست داشت تجربی بخونم. انقدر هم از پرستاری خوشم میاد فقط با درسهاش و شیفت شبش مشکل دارم وگرنه از نظر رفتاری خیلی بهم میاد خیلی اهل مراقبت از دیگرانم

درسته . الان تازه به حرف مادرم رسیدم که دوست داشت تجربی بخونم. انقدر هم از پرستاری خوشم میاد فقط با ...

منم عاشق خوب کردم حال دیگران و کمک کردن به دیگرانم از هرروشیم بتونم این کارو میکنم اگه علاقه داری یه دقیقه ام تردید نکن

و اینکه مرسی که انقدر قشنگ راهنمایی میکنی چه حس خوبی گرفتم ازت

چقدر خوشحالم که تونستم حالتو خوب کنم 🥹مطمئنم راهتو پیدا میکنی و توش خیلی موفق میشی توام برام دعا کن خدا برام قشنگ بچینه و منم ازته دل خوشحال شم از مسیری که میرم و قراره توش موفق باشم

چیارومیخونیاگه گروه میزنین منو هم ادد کنین لطفا

الان کتاب های مرجع میخونم هنوز برای آزمونی خوندن زود هست

شما ترم چند هستی ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی