2777
2789
عنوان

دانشجوی حقوق داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست
نه سال اخریم بهار۱۴۰۶ لیسانس میگیرم

خب نمیتونی که 1405 شرکت کنی

سال 1402 رفتی دانشگاه ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لزوما دادگاه به امور خانوادگی منتهی نمیشه ، جرایم اقتصادی و کیفری هم هستند که رسیدگی میشه مطابق قانو ...

عزیزم کلا دوست داری شعاری صحبت کنیا . من امور خانواده رو مثال زدم دیگه قرار نیست کل امور حقوقی رو دونه دونه مثال بزنم.! دارم از پنج سال تجربه کاری توی خود دادگاه صحبت میکنم نه خیالات انگیزشی . تازه یه سری چیزارو نگفتم چون ممکنه باگ موقعیت شهر و استان. خودمون باشه. بیشتر مردم پیش وکلای مرد میرن .و ضمنا بله میدونم پرونده چجوری به وکیل داده میشه. ولی خود همون دادگستریها برای بعضی وکلا پرونده جور میکنن و به مراجعین فقط اونارو معرفی میکنن

عزیزم کلا دوست داری شعاری صحبت کنیا . من امور خانواده رو مثال زدم دیگه قرار نیست کل امور حقوقی رو د ...

والا ما هر کارمندی تو دادگستری دیدیم در به در دنبال وکیل شدن بود

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
خوب سال بعد نمیتونی شرکت کنی که ، بعد منابع ازمونی با منابع دانشگاهی فرق دارن نمیتونی دوسال هم منابع ...

اره میدونم منابع و گرفتم میخوام شروع کنم برای سردفتری بخونم

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

اونم نمیتونی چون لیسانس نداری قبولم بشی ثبت نامت نمیکنن

نه نمیخوام الان ازمون بدم که😅😅😅😅میخوام از الان بخونم درسایی که پاس کردم مثل مدنی و تجارت و...تا وقتی لیسانس گرفتم کارم سبکتربشه

نه نمیخوام الان ازمون بدم که😅😅😅😅میخوام از الان بخونم درسایی که پاس کردم مثل مدنی و تجارت و...تا ...

اهان فکر کردم میخوای شرکت کنی 😂😂😂

پس این یکسال برنامه ریزی خاصی نمیخوای صرفا میخوای پایه ت تثبت و قوی تر بشه

والا ما هر کارمندی تو دادگستری دیدیم در به در دنبال وکیل شدن بود

حالا باز دادگاه شهر ما راهشو یاد گرفتن هم کارمندن هم کارت درست کردن مشاوره حقوقی میدن پولشو میزنن به جیب . قضات هم وقتی سابقشون زیاد میشه بدون آزمون وکیل میشن برای همین میرن سراغ وکالت چون خطر قضاوت بیشتره

حالا باز دادگاه شهر ما راهشو یاد گرفتن هم کارمندن هم کارت درست کردن مشاوره حقوقی میدن پولشو میزنن به ...

پول وکالت هم بیشتره

کارمند هام اونایی که لیسانس یا ارشد حقوق دارن بعد بازنشستگی اگه از خانواده ایثار گران باشن بهشون پروانه وکالت میدن

ولی دیگه توی اون سن کی حوصله پادویی برای پرونده مردم و داره

حالا باز دادگاه شهر ما راهشو یاد گرفتن هم کارمندن هم کارت درست کردن مشاوره حقوقی میدن پولشو میزنن به ...

الان چندسالته؟تنها شغلی که همیشه براش کار هست بنظرم پزشکیه علاقه نداری ؟ مثلا بشینی بخونی پزشکی بخونی حتی عمومیم خوبه

نه نمیخوام الان ازمون بدم که😅😅😅😅میخوام از الان بخونم درسایی که پاس کردم مثل مدنی و تجارت و...تا ...

خب چه مدت دیگه لیسانس میگیری دقیق

درخواست خصوصی بده آیدی روبیکا بفرست صحبت کنیم