ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی 1402 وارد شدی پس برای پاییز 1406 باید آماده آزمون بشی من داوطلب پاییز1407 هستم ولی خب از الان م ...
نه ورودی ۱۴۰۲نیستم من فقه حقوق تهران میخوندم بخاطر کار شوهرم اومدم شهرشون دوسالم شوهرم میگفت دیگه نرو دانشگاه با کلی زحمت بعد دوسال راضیش کردم رفتم تهران انتقالی گرفتم به حقوق شهرشوهرم براهمین طول کشید خوبه پس باهم میخونیم
امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭
خب دیپلم تجربی بگیر درس عمومیا تطبیق میخورن فقط تخصصیارو امتحان میدی....مامایی ام تو شهرای کوچیک خیل ...
اتفاقا مامایی خیلی دوست دارم . ولی ریاضی و فیزیک و شیمی نمیتونم بخونم. چون من رشتم انسانی بوده از بیخ اینارو یاد نگرفتم . با رشته انسانی فقط میشه تربیت بدنی رفت
اتفاقا مامایی خیلی دوست دارم . ولی ریاضی و فیزیک و شیمی نمیتونم بخونم. چون من رشتم انسانی بوده از بی ...
نه فکر میکنی الان تو یوتیوب از اول ریاضی و فیزیک اینارو آموزش دادن درس به درس انگار نشستی سرکلاس ...رشته ی خیلی شیرینیه یکم همت میخواد ناامیدنباش زندگی هرروز داره سختتر میشه باید خودمون از پس خودمون بربیاییم
امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭
نه فکر میکنی الان تو یوتیوب از اول ریاضی و فیزیک اینارو آموزش دادن درس به درس انگار نشستی سرکلاس ... ...
درسته . الان تازه به حرف مادرم رسیدم که دوست داشت تجربی بخونم. انقدر هم از پرستاری خوشم میاد فقط با درسهاش و شیفت شبش مشکل دارم وگرنه از نظر رفتاری خیلی بهم میاد خیلی اهل مراقبت از دیگرانم