2777
2789
آخر کیو گرفت 😂

منونگرفت عوضی دقیقام روبروی میزعروس دامادمن بودم تو تالارعروسیشون

ازدواج کرده الانم اسم کوچکم میگه

وای یادش بخیرعاشق اهنگ بود پنچرهامون روبرو هم اهنگ میذاشت توماشینش میشست توش میگفتم برای من گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زرنگی پس والا شانس که ما نداریم😂🚶🏻♀️

من دوباره به پبجم در خاست داد یه بار خدم انفالو ریمووش کردم ببینم میفهمه براش مهمه دیدم دوروز بعد متوجه شد بود درخواست دادباز یعنی بگم تکلیفشونمیدونم استوریامم لایک میکنه واکنش نشون میده اما میخام اون پا پیش بزاره برای درخواست دوستی چکار کنم کلافم دیگه از دستش😑

خیلی زرنگی پس والا شانس که ما نداریم😂🚶🏻♀️من دوباره به پبجم در خاست داد یه بار خدم انفالو ریمووش ک ...

اول از همهبگم از پسر بلاتکلیف فاصله بگیری به نفع خودته

بعدشم یکاری کن ترس بیوفته به جونش

مثلا اگه فهمیده تو روش کراشی،یکاری کن بفهمه که اشتباه فهمیده یا داره از دستت میده یا داری وارد رابطه میشی با یکی دیگه

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگیت هنوز نرسیده🤎

آخه شکست بدی بوده اون زمان

آره صداش میپرستیدم دم پنچرم میومد عشق میکردم ازدواج کردبود میگفتم به دوست پسرم بیا اسمت بگم جواد اسم اون جوادبود

بزاربره بمیراخرفهمیدم بازنش دوست بود

اول از همهبگم از پسر بلاتکلیف فاصله بگیری به نفع خودتهبعدشم یکاری کن ترس بیوفته به جونشمثلا اگه فهمی ...

منم فعلا که قیدشو زدم واقعا مخم دیگه بلاتکلیفیشو نمیکشید