2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکاری کردم کسی که روش کراش داشتم بدون اینکه بفهمه روش کراش دارم روم کراش بزنه و بیاد جلو و بعد از ۶ ماه خیللییی یواش یواش پیش میرفتیم تا پری شب انفالوم کرد😊🤝🏻

اهان خاطره هم اینکه ۴۵ دقیقه تلفنی حرف زدیم

یه کراش دیگه هم داشتم واسه چندسال پیش اونم همینطوری بدون اینکه بفهمه من دوسش دارم روم کراش زد غیرتی بازی هاش اون موقع به دلم میشست

هی یادش بخیر

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگیت هنوز نرسیده🤎

بچه بودم رو عمو پورنگ و فیتیله ایا کراش داشتم

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نه الان 😐😂

در حال حاضر کراشی ندارم

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

یاد ماهم بده والا کراشای ما که همه پرتن

سیاست سیاست سیاست

بعدشم متاسفام که اینو میگم ولی تو این مورد صادق بودن جواب نمیده با دوز و کلک باید پیش رفت متاااسفانهههه

و بی اهمیتی و اعتماد بنفس بالا

همینا دیگه

پسرا جذب اینا میشن

هرچقد خودتو بی اعتماد بنفس و ضعیف نشون بدی بازنده تری

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگیت هنوز نرسیده🤎

سیاست سیاست سیاستبعدشم متاسفام که اینو میگم ولی تو این مورد صادق بودن جواب نمیده با دوز و کلک باید پ ...

والا ما که اصلا زرنگ جلو میریم رو ندادیم طرفم با دست پس میزنع با پا پیش میکشه مشخص نیست کدوم وره دیگه منم فعلا قیدشو زدم اگر خاست خودش میاد جلو

چکار کنم دقیقا مثل تو که بیاد سمت آدم سیاستت و یاد ماهم بده یکم چکار میکردی مثلا