2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکاری کردم کسی که روش کراش داشتم بدون اینکه بفهمه روش کراش دارم روم کراش بزنه و بیاد جلو و بعد از ۶ ماه خیللییی یواش یواش پیش میرفتیم تا پری شب انفالوم کرد😊🤝🏻

اهان خاطره هم اینکه ۴۵ دقیقه تلفنی حرف زدیم

یه کراش دیگه هم داشتم واسه چندسال پیش اونم همینطوری بدون اینکه بفهمه من دوسش دارم روم کراش زد غیرتی بازی هاش اون موقع به دلم میشست

هی یادش بخیر

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگیت هنوز نرسیده🤎

بچه بودم رو عمو پورنگ و فیتیله ایا کراش داشتم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نه الان 😐😂

در حال حاضر کراشی ندارم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یاد ماهم بده والا کراشای ما که همه پرتن

سیاست سیاست سیاست

بعدشم متاسفام که اینو میگم ولی تو این مورد صادق بودن جواب نمیده با دوز و کلک باید پیش رفت متاااسفانهههه

و بی اهمیتی و اعتماد بنفس بالا

همینا دیگه

پسرا جذب اینا میشن

هرچقد خودتو بی اعتماد بنفس و ضعیف نشون بدی بازنده تری

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگیت هنوز نرسیده🤎

سیاست سیاست سیاستبعدشم متاسفام که اینو میگم ولی تو این مورد صادق بودن جواب نمیده با دوز و کلک باید پ ...

والا ما که اصلا زرنگ جلو میریم رو ندادیم طرفم با دست پس میزنع با پا پیش میکشه مشخص نیست کدوم وره دیگه منم فعلا قیدشو زدم اگر خاست خودش میاد جلو

چکار کنم دقیقا مثل تو که بیاد سمت آدم سیاستت و یاد ماهم بده یکم چکار میکردی مثلا