هرکسی سیاستی تو زندگیش داره برای پس انداز و خرید و اداره زندگی میشه به منم یاد بده.کاش منم همینطوری بودم. وقتی میفهمم سالانه طلا میخریدن یا پول از شوهراشون میگیرن یا برنامه ریزی برای زندگیشون دارن خیلی حسرت میخورمو دوست دارم منم همینطوری باشم. سنم کمه مامانمم اصلا هیچی یادم نداد تو زندگیم که بدونم چیکار کنم. کلی طلا و پول از دست دادم و به شدت افسرده شدم...😔 باردارم و باید بالاخره یاد بگیرم این چیزارو وگرنه اینده بچمم نابود میشه.
میدونی بدیش اینه باردارم و نمیتونم از خونه برم بیرون که بهش بگم خرج فلان چیز کردم یا بیرون بودم لباس ...
ببین خرید اینترنتی بطن جلو خودش من همش خریدام نتی هست خودش میگه گمونم تو میرینی اینحوری تو همه پولام🤣😁😁میگم وظیفته یا یبار گفت والا خوب میرسونی من باشم یکیشم نمیتونم بخرم منم خرم خو همش میگفتم تازه پش اندازم میکنم تازه فهمسدم نباید جوگیر بشم لو بدم اون میدونه من سادم اینجوری مسگه لو بدم ولی حاجی خبر نداره از پس انداز اصلیم😁😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن اول مطمعن باش ولی شوهرم یچیزیه ببین رفتیم سفر با رفیقامون دوس دختر یکیشون اخرش اعتراف مرد گفت من ه ...
من خیلی بهش اعتماد داشتم اوایل ولی دیگه ندارم واقعا میپرستیدمش به معنای واقعی. گوشیشو چک کردم یه چیزایی دیدم باورم نمیشد باردارم بودم اونموقع ۴ ماهه بودم یه هفته تصمیم قطعیم جدایی بود. گفتم بهش بچه تا ۷ سالگیش دست منه یکاری میکنم ازت متنفر بشه.
متاسفانه خودش فقط بهم میده دیگه راه درامدی دیگه ای ندارم.
منم راه درآمد دیگه ای ندارم گل
همون پولایی که خودش میده رو از خودش قایم میکنم😅
چون من دیگه خرج لباس و آرایشی و اینجور چیزا با خودمه رد گم کنی میکنم دیگه
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
کمک های اول زندوی منظورش چیا هستینی 100وام گرفتید مامانت پس داده شما باز برگردوندیناینجا مامانت نبای ...
نه مثلا شوهرم اول زندگی خیلی وضع مالی خوبی نداشت سنش کم بود مامانم کمک میکرد برای خرید جهزیه لباسشویی ۱۴ تومن شد مامانم خرید برامون. باز برای سرویس چوبم همینطور دوتا تیکه امون مونده بود مامانم خرید اونم بخاطر اینکه زورمون کرده بودن زودتر عروسیو بگیرین. پول ارایشگاهم کم اومد یکم اونزمان ایناهمرو حساب میکردی نزدیک ۷۰ میشد شوهرم ۱۰۰ وام داشت داد به مامانم گفت قسطاشو خودمون میدیم. بعد هرموقع بحث طلاهارو پیش میکشم میگه من بهتون برگردوندم پولایی که به شوهرت دادم😐. سه سال پیش ۱۰۰ تومن بیشتر از اون چیزی که باید دادیم بهش بابت لطفایی که در حقمون کرد. الان همونو میگه ۳۰۰ ،۴۰۰ میلیون بهتون دادم😐 میدونم از عمد این قیمتو میگه طلاهامو بپیچونه و نده.
نمیتونی مثلا دفعه ی بعد ده رو بگیری مثلا هفت خرج کنی؟
اگه پس انداز میخوای باید از خیلی از خرجات بزنی گلم
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
من خرچی قید میکنم میره یه چیز چرتی میخره ک نگو یه عالمه گوجه و خیار تو یخچاا حراب شده دست نزدیم گفتم ...
عه پس بد خرجه همسرتون😅
شما باید فکری بکنید واسه زندگیون
نمیتونی مثلا دفعه ی بعد ده رو بگیری مثلا هفت خرج کنی؟اگه پس انداز میخوای باید از خیلی از خرجات بزنی ...
چرا باید همینکارو بکنم. اشتباهم اینه همش با خودش میرم خرید عادتش دادم دخالت کنه تو امور زنانگی مثلا ارایشی اینا میخوایم بخریم دیگه یاد گرفته چون با خودم میومد خرید اشتباهمو الان فهمیدم با خواهرم باید برم خرید یا خودم تنهایی. همین بارداریمو میگه تنها نری کاریت نشه الانم ماه۶ هستم همش میترسونم که بچه کاریش نشه دیگه موندم تو خونه . قبلش همش باشگاه و اینور اونور بودم.
چرا باید همینکارو بکنم. اشتباهم اینه همش با خودش میرم خرید عادتش دادم دخالت کنه تو امور زنانگی مثلا ...
خب دیگه الان که فهمیدی سادگی رو بزار کنار
نزار همسرت از جیک و پوک خریدات خبر داشته باشه چون پس فردا یه قیمت رو بالا پایین بگی سربع متوجه میشه