2777
2789

ناراحت اینکه شب بیدار میشه نمیدونم چیکار کنم باز بخوابه چون تو این دو سال فقط با شیر خوابیذه ذوق دارم و خوشحالمممم دیگه شیر نمیدم بعد دو سال دارم خلاص میشم از شیر دادن چون متنفرم از شیر دادن این موضوع منو افسرده و عصبی و کم تحمل کرده روانی شدم از اینکه شب و روز بهم اویزونه واسه شیر خدایا توسل میکنم به تو کمکم کن زود بچم عادت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی منم بچم ۲۰ماهشه نمیدونم کی قطش کنم..منم شبا فقط با شیر اروم میشه و میخوابه..اتفاقا برا من شیردهی خوبه چون نمیزاره استراحت کنم دراز ک میکشم میاد شیر میخوره منم استراحت میکنم وای من ی بچه کلاس اولی هم دارم

شیرت کم شده یا نه اگه کم شده باشه راحت میشه گرفت من از داروخونه یه قطره گرفتم برای از شیر گرفتن بود زدم و راحت گرفتم . فقط نکته اش اینه که شیر واقعا کم شده باشه اگه هنوز زیاد داری یه مدت شیردادن رو ادامه بده تا کم شه

خوشبحالت من لحظه شماری میکنم اون روز برسه بچم دو سالش بشه بگیرم از شیر

ببین بچه اولم شبا تا صبح شیر میخورد مثل دومی

ولی اولی رو از شیر کهگرفتم دو هفته کامل بیدار بود شیشه شیر میدادم بهش توش اب میریختم چون بچم شیر خشک اصلا نمیخورد شیر پاستوریزه هیچی نمیخورد اما بعد که ازشیر گرفتم اب تو شیشه میریختم میدادم دستش تا صبح مک میزد خیلی سخت بود دو هفته اول اما راحت شدم بعدش تا صبح قشنگ میخوابید

خوشبحالت من لحظه شماری میکنم اون روز برسه بچم دو سالش بشه بگیرم از شیر ببین بچه اولم شبا تا صبح شیر ...

اذیتت نکرد برای شیشه ؟ مال من فقط شیشه میخوره نمیدونم اگه جای شیرخشک شیر پاستوریزه بریزم بعدا شیشه رو ول میکنه یا نه

خوشبحالت من لحظه شماری میکنم اون روز برسه بچم دو سالش بشه بگیرم از شیر ببین بچه اولم شبا تا صبح شیر ...

وای منم روزها رو شمردم به اینجا رسیدم البته بیست ماهشه دو سال کامل نشده ولی پزشکش گفت قطع کن هیچ فایده ای بزاش نداره جز اذیت خودتو خودش نه من شیشه هم نمیدم دستش عمل مکیدن و کلا میخوام از سرش یندازم فقط به امید خدا این مرحله رو بگذرونم عالی میشه سر این شیر دادن روانی سدم باز تو شیر خشک میدادی من سب و روز سینه هام بیرونه واسه شیر دادن دیگه حالم داره بهم میخوره

اذیتت نکرد برای شیشه ؟ مال من فقط شیشه میخوره نمیدونم اگه جای شیرخشک شیر پاستوریزه بریزم بعدا شیشه ر ...

ببین شیر خشک اگر برات هزینش سنگین نیست یهو ازش نگیرش لاغر میشه

کم کم کمش کن مثلا تو دو سه ماه

بچه من شیر خشکی نبود فقط مدتی اب میریختم تو شیشه که شبا بخوره اروم شه