2777
2789

دعوامون شد اون دست بلند کرد منم زدم هرموقع میخواست بزنه من میزدم البته الان اینطوری نیست تو این مورد ادم شده

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره یه بار حواسش نبود یه پس گردنی محکم زدم خیییلی عصبانی شد تا شب باهام حرف نزد😁😁

خدا بده بهت شانس 

من بزنم اون بدترشو میزنه 😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

اقا خواهره من داماده بیچارمونو رسما ضرب وشتم میکنه  جوریکه دومادمون زنگ میزنه به بابام که بیایید ببینید چ خبره   یبار با صندلی زده بودتش  ولی من راضی ام ازش.زن باس قوی باشه...حالا خواهرم خیلی ریز جستس ها ولی عصبی ک میشه میزنه.دستاشم دوپاره استخونه باهمونه کاره ادمو میسازه

تا دلت بخواد مخصوصن وقتی شوخی میکنه اسمه زنه دیگه میاره تا میخوره میزنمش میخنده میگه شوخی کردم علط ک ...

اي جان ولي ماله من خيلي جدي بود بگرنه به شوخي كه كلي ميزنمش

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

من یه بار سیلی زدم😆😆😆 اونم ازدواج نکرده بودیم و اومده بود که واسه اولین بار ابراز علاقه کنه منم یه دونه زدم تو گوشش گفتم مگه تو خودت خوار مادر نداری!؟!؟ برو به خوار مادرت ابراز علاقه کن 😂😂😂

با نامزدم دعوام شد يهو اصلا نفهميدم

خوب کاری کردی گربه رو دم حجله کشتی احسنت 😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز