ppinkccigarette مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 243 عنوان فستینگ 68 بازدید | 9 پست بچها من فستینگ ۱۶ ساعته دارمخواستم بدونم اگ مثلا شب ساعت ۹ و نیم شام خورده باشم باید فرداش ساعت ۱ و نیم غذا بخورم؟ ینی مثلا راس ساعت یک باشه اشکال نداره یا همون ۱ و نیم میتونم؟ 1404/11/06 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 1258 بعدش غذای سنگین میخوری؟ آنجا که به تو رنج داده مرهم نمیدهد
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 1258 اکثرا نه زیاد نتیجه نداره اخه چرا بع جاش ورزش نمیکنی و رژیم بگیری آنجا که به تو رنج داده مرهم نمیدهد
ppinkccigarette مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 243 زیاد نتیجه نداره اخه چرا بع جاش ورزش نمیکنی و رژیم بگیری فستینگ نتیجه نداره؟ورزشم میکنم اکثر اوقات ولی بدون رژیم که تاثیر نداره زیاد
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 1258 فستینگ نتیجه نداره؟ورزشم میکنم اکثر اوقات ولی بدون رژیم که تاثیر نداره زیاد نه واقعا بعدش غذای زیادی میخوری که بیشتر چاق میشیورزش که باید ادامه بدی رژیم بگیری و غذای سالم بخوری بهتره که از فستینگ اینا بعدش ضرر داره برات آنجا که به تو رنج داده مرهم نمیدهد
ppinkccigarette مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 243 نه واقعا بعدش غذای زیادی میخوری که بیشتر چاق میشیورزش که باید ادامه بدی رژیم بگیری و غذای سالم بخوری ... خب اگه بعدش غذای زیاد نخورم چی تاثیر داره؟باش ورزشم ادامه میدمولی فستینگ انگار برام عادت شده انقد گرفتم اگه مثلا چندروز نگیرم عذاب وجدان میگیرم یا یک کیلو وزنی ک کم کردم برمیگرده😭
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 1258 خب اگه بعدش غذای زیاد نخورم چی تاثیر داره؟باش ورزشم ادامه میدمولی فستینگ انگار برام عادت شده انقد گر ... غذای سالم باید بخوری حالا من از این روش استفاده نمیکنم چون اونقدری تاثیر نداره بعدش برای خودت ضرر داره آنجا که به تو رنج داده مرهم نمیدهد
ppinkccigarette مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 243 غذای سالم باید بخوری حالا من از این روش استفاده نمیکنم چون اونقدری تاثیر نداره بعدش برای خودت ضرر دا ... باش سعی میکنم دیگ نگیرممضراتش میدونی چیه؟؟خودت تاحالا گرفتی فستینگ؟
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 1258 باش سعی میکنم دیگ نگیرممضراتش میدونی چیه؟؟خودت تاحالا گرفتی فستینگ؟ ضررش که زیاده سرچ کن میفهمینه من ورزش و رژیم کمترچون ورزشام سنگینه رژیمم زیاد نیست ولی نه اینکه بگی پرخوری نه ولی کمتر کردم آنجا که به تو رنج داده مرهم نمیدهد