2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست

سلام عزیزم بعداین قضیه چن باررفتی سونو?برای من این اتفاق افتادولی همسرم ازعواقب کورتاژمیترسیدنزاشت برم حتی بیمارستان من رفتم پیش دکترروازاده طب اسلامی یکشنبه ها ماماخبره دارن اونا معاینه کردن وباتوجه به سونوهام داروگیاهی دادن وبه لطف خداطبیعی دفع کردم دردم داشتم فقط موقع دفع اماقابل تحمل بودتازه بعدشم بهم دارودادن براتقویت رحم الحمدلله وضعیتم برگشته به قبل خداخیرشون بده اینم آدرس خیابان جمهوری بین گلشن وپیروزجاش مشخصه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگران نباش.معمولا اولین حاملگی سقط میشه.احتمال ۸۵درصد دومیش سالم می مونه.منم اولین حاملگیم بود.تهران ...

نه

یزدم

انقد این چن روز استرس و ناراحتی دارم ک نگو...

از ازدواجم خیلی نمیگذره

هنوز ب تنهایی عادت نکردم اینم از این...داغونم کرده

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍
عزیزم به سلامتی. امیدوارم به زودی توی دلت یه نی نی سالم سبز بشه. احتمالا همین شیاف ها نمیزارن دفع بش ...

انشاالله

خدا هیچ مادریو اینجوری امتحان نکنه

خیلی سخته

ب نظرتون چطوره تو خونه دم کردهزعفرون و اویشن و اون چیزایی ک سقط اوره بخورم خونریزیم ک شروع شد برم بیمارستان

چون اینجور فقط هر روز باید تحمل کنم این سختیو

نه یزدم انقد این چن روز استرس و ناراحتی دارم ک نگو... از ازدواجم خیلی نمیگذره هنوز ب تنهایی عادت ...

غصه نخور این روزا سخته ولی میگذره.اگه شیاف گذاشتی احتمال اینکه طبیعی سقط شه کمه.کورتاژ هم مجبور شدی برو بیمارستانی که تو کار سقط باشن.تهران من بیمارستان فرح رفتم.فقط همون شب عمل نگهم داشتن فردا ظهرش ناهارمو خوردم خوشحال اومدم خونه.چون دیگه دردام تموم شده بود.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
غصه نخور این روزا سخته ولی میگذره.اگه شیاف گذاشتی احتمال اینکه طبیعی سقط شه کمه.کورتاژ هم مجبور شدی ...

خوشحالم بالاخره یکی از کورتاژ غول نساخت برام

ب امید خدا انشاالله زودتر این روزام بگذره و راحت شم

برام دعا کن😢

ب نظرتون چطوره تو خونه دم کردهزعفرون و اویشن و اون چیزایی ک سقط اوره بخورم خونریزیم ک شروع شد برم بی ...

عزیزم اصلا نگران نباش. منم این دم کرده ها رو خوردم ، دفع نشد، با خونریزی شدید به صورت اورژانسی پذیرش شدم، بعدا که دیدم کورتاژ چقدر راحت به ترسم خنده م گرفته بود.

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
عزیزم اصلا نگران نباش. منم این دم کرده ها رو خوردم ، دفع نشد، با خونریزی شدید به صورت اورژانسی پذیرش ...

حالا ک حرفای بقیه رو اینجا خوندم خیالم از قلب بابت کورتاژ ب نسبت راحت تر شده

ولی بیمارستان هی امروز فردا میکنه...موندم کی نوبت من میشه

چیا خوردی ک خونریزیت شروع شد؟مثه ک منم باید اورژانسی پذیرش شم

حالا ک حرفای بقیه رو اینجا خوندم خیالم از قلب بابت کورتاژ ب نسبت راحت تر شده ولی بیمارستان هی امروز ...

گل گاوزبان با زعفران و نبات/ کاچی/ اویشن/ چای دارچین/ زرده تخم مرغ محلی با هل و .......... اینا رو یادم اومد.

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
باشه.

رونیکا جان الان در مورد سیاه دونه خوندم، خیلی جاها دیدم نوشته تا روز 12 یا 14 سیکل بیشتر خورده نشه. بازم با یک متخصص مشورت کن. حواست باشه

رونیکا جان الان در مورد سیاه دونه خوندم، خیلی جاها دیدم نوشته تا روز 12 یا 14 سیکل بیشتر خورده نشه. ...

دستت درد نکنه.پس من تا وسط سیکلم میخورم.😍😍😍

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ