2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 41 پست
از یه متخصص سوال کردم، این حرفا الکیه، فقط اگه عفونت بگیری و پیگیری نشی می تونه چسبندگی بیاره. بعد ا ...

منم ۴۰ تا شیاف زدم.ولی جنینم ایست قلبی کرد با ۲۴ تا قرص دفع نشد مجبور به کورتاژ شدم.کاش از همون اول کورتاژ میشدم.الان هفت ماه گذشته.تازه میخوام اقدام کنم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
سلام من دقیقا شرایط شما رو داشتم ، میدونم خیلی سخت و تلخ. منم چون شیاف میزاشتم و چند روز بعد از توقف ...

الان بچه داری؟

من فقط از عواقب کورتاژ میترسم

همه امید ادم بعد ازدواج بچس

تنهایی ادمو داغون میکنه

کارم شده گریه...نمیدونم چیمار کنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره از همین میترسم اگه خدای نکرده آخریشم بشه دیگه میمیرم

نگران نباش.معمولا اولین حاملگی سقط میشه.احتمال ۸۵درصد دومیش سالم می مونه.منم اولین حاملگیم بود.تهرانی؟

من هفته پیش سقط داشتم.. دمنوش تاثیری نداره 

الهی بمیرمم..حال بعد سقطت خیلی داغون میشه 

من تا سه روز تمام کسی نمیتونست اطرافم بیاد وگرنه کَر میشد ..دوقُلم ازم فراری بودن اینقدر که زار زدم ..اینقدر حال روحیم بد بود که یه تاپیک بد واسه نی نی یار زدم چون تاپیک سقط جنینمو حذف کرده بودن ..ولی خدایی خیلی خانمی کردو باهام بحث نکرد..فقط گفت میدونم شرایط بدی داری ولی فعلا کاربریت معلق میشه

راسستی چجوری کاربری قبلیمو برگردونم؟!!

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
ما هر دو عروس خانواده مون کورتاژ کردن و چند ماه بعد باردار شدن و سالم به دنیا اوردن. این حرف ها برای ...

چن روزه میرم بیمارستان تخت ندارن...موندن جنین تو شکم خطرداره؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍
الان بچه داری؟ من فقط از عواقب کورتاژ میترسم همه امید ادم بعد ازدواج بچس تنهایی ادمو داغون میکنه ...

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
تا ۴ الی ۵ هفته بعد ایست قلبی ایرادی نداره.

واقعا!!!

واسه من همون روز کورتاژم کردن..جنین اومد ولی جفت داخل بود

واقعا!!! واسه من همون روز کورتاژم کردن..جنین اومد ولی جفت داخل بود

من هفته دهم ایست قلبی کرد.ولی هفته پونزدهم که تموم شد کورتاژ شدم.عفونت هم نگرفتم.

منم ۴۰ تا شیاف زدم.ولی جنینم ایست قلبی کرد با ۲۴ تا قرص دفع نشد مجبور به کورتاژ شدم.کاش از همون اول ...

عزیزم به سلامتی. امیدوارم به زودی توی دلت یه نی نی سالم سبز بشه. احتمالا همین شیاف ها نمیزارن دفع بشه و الکی زجرمون میدن. برای هم دعا کنیم.

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من هفته دهم ایست قلبی کرد.ولی هفته پونزدهم که تموم شد کورتاژ شدم.عفونت هم نگرفتم.

چن روزه میرم بیمارستان تخت ندارن...موندن جنین تو شکم خطرداره؟

فقط یک شب تحت نظر می مونی اونم اگه عصر کورتاژ بشی. هیییییییییییییییییییچ دردی وحشتناکی هم نداره

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
ایشالله زودتر جفتمون حامله بشیم.من نذر نون و پنیرو سبزی خرما کردم که یه روز شهادت باشه برم مسجد پخش ...

ان شاالله. رونیکا جان، این بار بعد از اتمام اقدام در هر ماه گرمی نخور و دم کرده به بخور که خاصیت داره برات. من نذر کردم

نترس عزیزمممممممممم قوی باش خدا کمکت میکنه ایشالااااااااااااااا بعدی میاد دلت خوش میشهههههههههه

سره فرصت برو کورتاژکن قول میدم به زودی زود حالت خوب شه

آخه نمیدونم ماه اول اقدام میگیره یانه.یعنی بعد اقدام سیاه دانه و عسل دیگه نخورم؟

ایشالله زود میگیره، بعد از اقدام یعنی بعد از اخرین اقدام هر ماهت.