2777
2789
عنوان

سقط جنین

318 بازدید | 41 پست

ده هفته باردارم ولی این سونوی هفته ده گفت قلب جنین وایستاده و سقط فراموش شدس یا ک حاملگی مولار

باید سقط کنم و از کورتاژ میترسم 

میخاسم بدونم کسی با این شرایط تو خونه خودش با دم نوش و اینا سقط کرده یا نه

در ضمن من از هفته شش ک جنین صدای قلبو داشت هماتوم داشتم و شیاف پروژسترون استفاده کردم و فک کنم این جای جنینو  محکم کرده و الانم خونریزی و لکه بینی اوایلو ندارم 

ناراحتیش ب کنار ترسشم داره داغونم میکنه

کسی هس بتونه کمک کنه خودم سقطش کنم

هربارم میرم بیمارستان تخت ندارن 

ب نظرتون چیکار کنم

من عاشق بچم و خیلی میترسم ارزوش ب دلم بمونه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرایطم عین تو بود ولی خونریزی شدید داشتم و رفتم بیمارستان کورتاژ کردن،من هم هماتوم داشتم عین تو،دلیلشو نگفت از چی میتونه باشه؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

سلام من دقیقا شرایط شما رو داشتم ، میدونم خیلی سخت و تلخ. منم چون شیاف میزاشتم و چند روز بعد از توقف ضربان قلب متوجه شدم، هر چی صبر کردم توی خونه سقط نشد و مجبور به کورتاژ شدم. بعد از کورتاژ فهمیدم الکی میگن کورتاژ بد هست، وقتی جای بچه سفت شده نباید خودت رو زجر بدی. اگه زمان بر میگشت بلافاصله کورتاژ میکردم تا زودتر بتونم برای بچه اقدام کنم اما حیف که الکی ترسیدم و تهش کورتاژ شدم و دیدم عالی. در ضمن برای بچه دار شدن اصلا نگران نباش، فقط بعد از دفع بچه حسابی به خودت برس. دکتر من گفت بعد از سه پری راحت میدونی بچه دار بشی.

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
سلام من دقیقا شرایط شما رو داشتم ، میدونم خیلی سخت و تلخ. منم چون شیاف میزاشتم و چند روز بعد از توقف ...

عزیزم الان بچه دار شدی؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
عزیزم الان بچه دار شدی؟

نه من ماه قبل سقط کردم ، انشالله بعد از پری سوم مامان میشم. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

در واقع 28 اسفند ضربان نداشتم و چون بهم گفتن کروتاژ بد هست صبر کردم خودش دفع بشه که نهایتا هفته اول فرودین با حال بد مجبور به کورتاژ شدم. خیلی اذیت شدم. شب عید بدی داشتم، از خدا میخوام برای هیچ کس این حال تکرار نشه

ایشالا

کورتاژ چسبندگی میاره؟

از یه متخصص سوال کردم، این حرفا الکیه، فقط اگه عفونت بگیری و پیگیری نشی می تونه چسبندگی بیاره. بعد از کورتاژ باید پیاده روی هم داشته باشید تا رحم زودتر اماده بشه. من از ترس چسبندگی صبر کردم و ...........

منکه دوبار سقط کردم داخل بیمارستان اولی اصلا حالیم نشد ولی دومی مردم و زنده شدم بنظرم فقط بیمارستان ...

ینی اونجا بهتره

اخه میگن کورتاژ نازایی میاره

خیلی میترسم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍
ینی اونجا بهتره اخه میگن کورتاژ نازایی میاره خیلی میترسم

ما هر دو عروس خانواده مون کورتاژ کردن و چند ماه بعد باردار شدن و سالم به دنیا اوردن. این حرف ها برای تفکر قدیمی هست. اگه خودش دفع بشه بهتر هست اما اگه چسبیده باشه نباید معطل کرد