2777
2789
عنوان

دیگه از همچی خستم

169 بازدید | 6 پست

دیگ واقعا خستم از حرفای خانواده وقتی میبینم حتی دیگ نمیخوان من بمونم

از دوستیای فیک چندین و چند ساله و وابستگی

از روابط بی سر و ته الکی

پسرایی ک فقط درگیر مسائل جنسین

وضعیت مالی و گرونی که معلوم نیست چجوری میخوام زندگی کنم

از افسردگی که نمیدونم از کجا میاد

و خیلی چیزایی که باعث شدن زندگی کردن واسم سخت بشه

دارم از همه متنفر میشم کم کم

*فقط خواستم یکم درد دو دل کنم شمام اگر خواستید گوش میکنم بهتون*

دقیقا دوستیهای فیک ... دیگه ارزش قائل شدیم برای خودمون الان راحتیم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بروسرکاراگه میزارن

پیش آشنای مطمئن بری بهتره

ممکنه هرکاری امن نباشه دقت کن

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

هنوز نتونستم رهاشون کنم

یک نوع عادته باید ترک بشه الان راحتم واقعا

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
کار میکردم یه دوره بخاطر دانشگاه ول کردم الانم دلم نمیاد خواهرمو ول کنم برگردم اصفهان :)

متوجهم خودتوبیمه کن

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.