2777
2789
عنوان

پرخاشگری

137 بازدید | 15 پست
سلام دوستان مادر من وقتی من رو باردار بوده به علت یه سری از مشکلات و همچنین فوت داییم پرخاشگر واسترس و عصبی بودن و استرسی.آروم و منطقی الان منم به شدت پرخاشگر هستم و به کوچکترین چیز واکنش نشون میدم و همچنین خیلی زود جوشم و نگران و استرسی، از کودکی  همینطوری بودم میخوام بدونم کسی هست مثل من باشه و مشکل من با چه چیزی حل میشه؟! حتما باید دارو مصرف کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄🙄🙄🙄

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
من اینجوری ام اما خودمو کنترل میکنم با خودم خلوت میکنم  بقیه هم کمکم میکنن دکتر نرفتم تا حالا

منم جدیدا با کوچکترین حرف و حرکت عصبی میشم شایدم پرخاشگر مخصوصا در قبال دخترم😢😔😔

چطوری کنترل میکنید خودتون رو؟؟؟

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
شما علت خاصی داشته؟من مطمئنم بخاطر استرسی بودن مادرمه

مامانم اینا تو خونه نیمه کاره زندگی میکردن،تو وضع بد مالی و بابام میرفت راه دور سرکار

با خانواده همسرش مشکل داشت کلا تو دوره بدی بود بعد که منو دنیا اورد مریضی و افسردگی سختی گرفت،که بعد یه مدت خوب شد

من الان کسی سرم داد بزنه بهم تند حرف بزنه گریه میام

اگه خودم احساس کنم حرف بدی زدم تا مدتها حالم بده

یه لحظه که تو حال خودمم کسی باهام حرف بزنه دعوامون میشه البته خودم کنترلش میکنم خیلی بهتر شدم،دوران بزرگ شدنم هم سخت بود مامانم اصلن درکم نمیکرد پدرم تو بلوغ از دست دادم

همش خواب میدیدم مامانم داره اذیتم میکنه

از دارو ها ی روانشناسی میترسم

خدایا شکرت هزاربار
منم جدیدا با کوچکترین حرف و حرکت عصبی میشم شایدم پرخاشگر مخصوصا در قبال دخترم😢😔😔 چطوری کنترل میک ...

به شوهرم و نی نیم فکر میکنم سعی میکنم سکوت کنم

تو اون مواقع سکوت کن از جات پاشو وضعیت بدنت تغییر بده

برو یه لیوان اب بخور بعد بشین فکر کن چطور با ارامش حلش کنی

با خودت تمرین کن

من که به شوهرم میگم وقتی عصبی ام بذار حرفامو بهت بزنم اروم شم،بغلم میکنه چرت و پرت میگم گریه میکنم تا اروم شم اونم میخنده فقط

خدایا شکرت هزاربار