2777
2789
عنوان

زن داداشم بهم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 88351 بازدید | 1192 پست
سری بعدی بیشتر حرصش بده😁

نه اتفاقا این خوب نیست

اونم انقدر زیرگوش شوهرش از خواهرش میخونه دیگه کاری میکنه داداشش خودش از استارتر بدش 

کاری ک جاری من کرده

بهرحال اون زنشه و از خواهرش که استارتر باشه بیشتر دوستش داره و حرفاش روش اثرگذاره

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اس ام اس رو فوروارد كن برا داداشت بگو بميرم برات چى ميكشى😐

نه بابا دعواشون میشه چکاریه سربحث تو خونه ی داداشش باز میشه و جز اوقات تلخی نتیجه نداره 

بعد مطمئن باش خودش میدونه چون حتما مدام بهش گیر میده😁😁😁

حال متکلم از کلامش پیداست
زیر مانتوم بود تو خونه ایه این واقعا بازه!!!؟

ببین اصن باز باشه ب اون هیچ ربطی نداره چون برادرت محرمه.....والا  خواهر زندایی من  پیش شوهرم و بابام  تیشرت پوشیده بود یه بار دهنمونو وا نکردیم😁😁😁😁بماچه اخه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
2804
حالا من شوهرم میخواس شلوارشو عوض کنه ابجیش تو اتاق بود16سالش بود گفتم بیا بیرون داداشت عوض کنه شلوار ...

اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته
کاشکی نمیذاشتید همسرتون در جریان قرار بگیرن

پیشم بود که پیام داد...وقتز خوندم گریم کرفت خودش گوشیو ازم گرفت خوند

شوهرم خیلی هوامو داره خیلیم منطقیه میدونه من اصلا ادمی نیستم که عمدا بخوام کسیو ناراحت کنم همیشه کوتاه میام ولی این دیگه خیلی سنگین بود

عشق هرگز مرگ طبیعی ندارد , از غفلت و بی اعتنایی می میرد#سامرست_موام
حالا اگه  عروسشون تایپک میزد خواهرشوهرم اینجوری پوشیدع  صدتا راحل میدادین😂😂😂😂

منم میخاستم همینو بگم ولی ترسیدم خخخ . جدی بچه ها شاید زنداداش استارترم تاپیک بزنه که خواهرشوهرم پیش شوهرم لباسش فلان بود بعد همه میگن واااااای و ....   

2805

همه زن ها نسبت به شوهرشون حساس و حسودن هستن تاوقتی مجردی منظورم رو نمیفهمی. اما این حسادت به ۲ بخش تقسیم میشه. اگه زن نامحرم دور بر شوهر آدم بچرخه و لوس بازی در بیاره که بحثش جداست باید گردنشو بزنی . ولی اینکه خواهر شوهر بخواد هر دقیقه داداش رو ببوسه و بپره تو بغل داداشی این اشکالی نداره ولی یه زن دلش میخواد شوهرش بعد ازدواج فقط و فقط همه توجهش به زنش باشه و بس. 

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍
2801