2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 94 پست
ممنون عزیزم لطف داری الان ارومم چن ماه قبل زود عصبیو میشدم از رفتاراشون و دعوا میشد تو خونه م الان ...

ندیده دوستدارم

بوس بهت از شیراز

برای دخترکم👧🏻برای قلب پاک دخترم___برای چشمهای زیبای دخترم_برای لبخند روی لب دخترم_سکوت میکنم_مادر برای دستهای کوچک و زیبایت برای بودنم کنارت سکوت میکنم.دخترم ،همه ی وجودم،مونسم،همدمم سکوتم نشانه ی ضعفم دربرابر کسی نیست تواما شبیه من نباش ،،،جسورباش از حقت دفاع کن من توان دوری ازتو رو ندارم بی تو میمیرم دلبندم🥰🧜🏽♀️ماه قشنگم یه روز ک خیلی دیر نیست دستتو میگیرم و برای همیشه ازاینجا میریم دنبال سرنوشتمون جایی ک هیچکس نتونه تو رو ازم جداکنه ...روزی ک تو اونقدر بزرگ وقوی شده باشی ک بتونی روی پاهای زجر کشیدت وایسی قندمامان فندقم یادته کلاس دومت توی فارسی نوشتی اگر بال داشتم مادرم رو دراغوش میگرفتم و ب استرلیا میرفتم مامانی قربون اغوشت بره تمام امیدم برا رهایی دستای نرم و زیبای توعه🧚🏽♀️...قسم ب قطره قطره ی اشکم تا اخرین لحظه ای ک ازم چیزی مونده باشه میجنگم برای لبخندت جزاینکه نباشم وخاکسترباشم..دختر قشنگم توفقط بخند

عزیزم تاپیک آخریت رو قفل کردی عزیزم خانواده ی خودت برات چیکار میکنن آخه زن داداش منم چون از طرف خانو ...

خانوادم وضعشون نسبت ب همسرم پایین ترهولی خداروشکر دارن ولی خودمم دلم نمیاد زیاد ازشون چیزی بخوام مامانم با اینکه پدرم بحاطر بیماریش سرکار نمیرفت با طلای خودش سیسمونی و گوشواره برا دخترم گرفت ولی وقتی میبینم همسرم میبینه خونه خودم فرش نداره ولی برای جهاز آبجیش ریز ترین وسایل گرون ترینشو خرید و خواهرشوهرم پررو تر دست رو بهترینا میذاشت دلم میگرفت ک پس چرا من رو موکت باشم نمیگم نخرن میگم برا من کم نذارن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دقیقا شرایط شما رو دارم شایدم بدتر ،تنها راهش اینه که چند تا وام بگیری،یه جا سرمایه گذاری ک ...

همسرم بدون مشورت با خانوادش آب نمیخوره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
سلام عزیزم.. تاپیکت رو الان خوندم ولی دیدم قفله .. از بقیه تعجب کردم که چجور همه طرف مادر شوهرت رو گ ...

اره منم نمیذارم رو دلم چیزی بمونه ازش میخوام شاید اون لحظه نخره ولی بعد میبینم خریده آورده قبلا میگفتم زیاد خرج نکنم الان درسته پول توجیبی نمیده ولی تو خونه هرچی بخوام میگم فراهم کنه

اسی اگه واسه دخترت خرج کنی همسرت چیزی نمیگه ؟ حالا که پولتون شریکیه اما اونا دارن حالشو میبرن چی میش ...

ااره مقصر همسرمه

برا دخترم کم نمیذاره ولی امان از مادرشوهرم ک هروقت برا این بچه لباسی میخریم میکه هی میخرید ولی چیزی نمیبینیم کلا حسوده دوس نداره همسرم زیاد برای منو دخترم حرج کنه

من هم همینو میگم. ببخشید این رو در مورد شوهرت میگم ولی تا خری نباشه خر سواری هم نیست. شوهرت خودش دوس ...

اره مقصر همسرمه منم بخاطر ارامش خودمو دخترم زدم بیخیالی و زیرزیرکی کارامو میکنم

ندیده دوستدارمبوس بهت از شیراز

قربونت

نذاشت درسمو بخونم الان چن ماهه بخاطر دخترمو زندگیم بیخیال شدم غصه م بگیره میگم خدا بزرگه از خدا بخو ...

اون تایمی که میاد پیشت اصلا گله گذاری نکن .تو که این چند وقت گله گذاریاتو از خانوادش کردی واونن شنیده پس موضعشو میدونی ولی به جاش به خودت برس با خوش رویی و خوشرفتاری وبا شوهی ودلبری ماری کن خودش دوست داشته باشه بیاد پیشت جوری باهاش خوب باش که اون دل دل کنه زودتر بیاد خونه ببینت مردا از زن غر غرو گریه او بیزارن وفراری تا میتونی رابطه تو باهاش گرم کن

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

تا میتونی از لحاظ زیبایی به خودت برس اسم خانوادشو دیگه پیشش نیار تا میتونی با زبون ورفتارات خودتو براش لوس کن همسرت به راحتی قابل تغییره البته اگر تو سیاست به خرج بدی

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

استارتر من تاپیک جدیدت و خوندم بسته بودی اینجا پست میزارم. پستمو با دقت بخون

.کاملااا درکت میکنم و حق داری و خودم یه جورایی شبیه خودت بودم پدرشوهرم اینا تا این حد بودن که برای خواهرشوهرم سر عقد خونه خریدن ولی به ما حتی کمکی نکردن با اینکه همسرم بسیار توی پیشرفت کاری پدرش نقش داشته.موقع کار و مریضی یاد ما میفتن دائم البته میگن بیاید سر بزنید ولی دلسوزی که برا دختره دارن قابل مقایسه با ما نیست حتی برا پسر خودشونم دلسوزی چندانی ندارن

فقط با این تفاوت که ما توی دوتاشهر هستیم که یک ساعت فاصله داریم همیشه گفتم اگر توی یه شهر بودیم کار من به طلاق میرسید .چون خودم شرایط تورو داشتم میدونم مشکل شما در اصل بی محبتی خانواده ی همسرته و پشتوانه نبودن همسرت برای شما و اینکه طرف خانواده شو می گیره وگرنه تخت و اینا بهونه است. ادامه اش هم الان میگم

اون تایمی که میاد پیشت اصلا گله گذاری نکن .تو که این چند وقت گله گذاریاتو از خانوادش کردی واونن شنید ...

الان دقیقا همین کارارو میکنم گله ام نمی کنم بیشتر میگم دستشون دردنکنه فلان چیزوگرفتن فلان

تا میتونی از لحاظ زیبایی به خودت برس اسم خانوادشو دیگه پیشش نیار تا میتونی با زبون ورفتارات خودتو بر ...

الان دقیقا همین کارارو میکنم گله ام نمی کنم بیشتر میگم دستشون دردنکنه فلان چیزوگرفتن فلان گاردی نسبت بهشون ندارم

شما پیش همین پس شرایط برات سخت تر میشه

ببین من تا چند سال مثل شما بودم بخصوص از وقتی خواهرشوهرم ازدواج کرد و دیدم برای اون چه کارا می کنن تا سه چهار سال خیلی باهاشون مشکل داشتم بهم حس بد میدادن و دائم سر اونا با همسرم دعوا داشتم و اونم بیشتر به سمت خانواده اش کشیده میشد چون بهش محبت میکردن با هم سر لج افتاده بودیم حسابی. بعد اون به خودم اومدم دیدم دائم سر اونا اعصابم خورده و با همسرم سردم و اونم همینطور رفتم مشاور همسرمم دوسه جلسه بردم انصافا مشاور خوبی بود شما هم همینکار و کن برو مشاور خوب بهت یاد میده چکار کنی سیاست یا بگیر با پنبه سر ببر حرف خانواده اشو و پیشش نزن با محبت به سمت خودت بکشون بعد اون تونستی از خونشون درا و مستقل شو ..همسرت هم حام شده دو جلسه هم ببر با خودت ببر تا آگاهش کنه و اشتباهاتش و بهش بگه همچنین اشتباهات خودتو

استارتر من تاپیک جدیدت و خوندم بسته بودی اینجا پست میزارم. پستمو با دقت بخون.کاملااا درکت میکنم و حق ...

اره علت اصلی این حسادت من رفتار شوهرمه ک فقط موقع خواب میاد خونه توی هرکاری هرجایی مامانشم میبره دوتایی سفر نرفتیم کلا خودش هیچ دخترمم ناهارو شام میان میبرن خونشون طبقه پایین من تنها سرسفره میمونم مهم نیست عادت کردم من

خودم خیلی وقتا مهمون بودنی یا شام نداشته باشم شبا میرم خونشون یا فذا زیاد گذاشته باشم برمیدارم میبرم ک تنها نمونم

یکم طول میکشه تا همسرت عوض شه و جواب بگیری ولی ارزش داره اول باید خودت تغییر کنی بعد همسرت و تغییر بدی

و قبول کن که خانواده شوهرای ما به دختراشون خیلی بها میدن برات مهم نباشه اصلا از ذهنت بکن بندازشون اونطرف فقط ظاهری رفت و امد معمولی داشته باش