2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 94 پست

عزیزم من دقیقا شرایط شما رو دارم شایدم بدتر ،تنها راهش اینه که چند تا وام بگیری،یه جا سرمایه گذاری کنی،به خانواده شوهران نگو تا مجبور بشه شوهرت اندازه سهمش از باش بگیره،نخوان همشو اونا خرج کنن،شوهرتم از ترس قسط هاش مجبور میشه پول سهمشو برداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من ، همینکه شراکت جوریه که در ظاهر سهمی مشخص نیست، اختلاف برانگیزه .. مثلا اگر فرضاً مجموع در ...

حرف شما هم درسته ممکنه دوتا خواهر هم مثل هم نباشن ولی وظیفه بزرگتری پدر و مادر ایجاب میکنه اگر زمان دختر کوچیکتر پول دستشون اومد و سیسمونی عالی خریدن برای دختر بزرگتر هم یه چیزایی بخرن تا دلش رو به دست بیارن و بگن ما هر دوی شما رو به یک اندازه دوست داریم فقط اون موقع دستمون خالی بوده. متاسفانه بعضی از بزرگترا اصلا بزرگتری بلد نیستن

عزیزم من دقیقا شرایط شما رو دارم شایدم بدتر ،تنها راهش اینه که چند تا وام بگیری،یه جا سرمایه گذاری ک ...

عزیزم اینجوری که استارتر میگه کلا هیچ کاره س. فکر کن بهش میگم کادوی تولد بچه رو بده به مادرشوهر خواهرشوهرت میگه خودشون رفتن انتخاب کردن و قراره مادرشوهرم ببره براشون اصلا دست من نمیدن. اونوقت فکر کن بتونه وام برداره اصلا همچین اجازه ای بهش نمیدن

مقصر اصلی همسرمه منم یه مدته خودمو بیخیال نشون میدم ته دلمم غصه بخورم بروز نمیدم میگم خدا ی جا دیگه ...

من هم همینو میگم. ببخشید این رو در مورد شوهرت میگم ولی تا خری نباشه خر سواری هم نیست. شوهرت خودش دوست داره سواری بده نمیتونی کاریش کنی ممکنه خدایی نکرده زندگیتون به هم بخوره فقط و فقط دخترت این وسط آسیب میبینه

عزیزم واقعا فک میکنی دستبندو میدن من کادو پیچ کنم ببرم برا بچه خواهرشوهرم؟ مادرشوهرم رفتن با تمسرم ...

وااای استاتر با خوندن تاپیکت دوباره یاد بدبختیهای مامانم و خودم افتادم. دقیقا همین کارا ک مادر شوهرت میکنه رو مادربزرگ منم باهامون کرد وقتی بدبختمون کردند دیگه بیخیال ما شدند

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

حرف شما هم درسته ممکنه دوتا خواهر هم مثل هم نباشن ولی وظیفه بزرگتری پدر و مادر ایجاب میکنه اگر زمان ...

آره دقیقا

متاسفانه پدر مادرا عوض نمیشن

من برای بارداری و زایمانم مادرم هیچ جا نبود

ولی برا ۲ خواهرام که قبل من بچه دار شدن، خیلی کارها کردن

مامانم. تا یکماه اول زایمان که من نیاز به کمک داشتم، از خونه من فراری بود

بعدش میومد و میدید با اون زخم ها جارو میکشم، مسخره ام میکرد و فیلم ارم میگرفت واسه خواهرام که راه دورن، میفرستاد.. که این خواهرتون اینقدر خنگه، زاییده جارو میکنه .

اونا هم از کارای مامانم ناراحت میشدن.

ولی من چیزی از مادرم به دل نگرفتم

دنیا ارزش نداره ، اعصابمو برای جهالت مادرم از بین ببرم

سلام عزیزم.. تاپیکت رو الان خوندم ولی دیدم قفله ..

از بقیه تعجب کردم که چجور همه طرف مادر شوهرت رو گرفتن.. کاملا حق با توئه.. یه وقت فک نکن که حسودی و از خودت دلگیر باشی..

شراکت واقعا بده و واسه همه این چیز ها پیش میاد.. ولی باید صحبت کنی با همسرت یا پدرش که هر کس خرج سنگین و اضافه بر خرج های روزمره داره باید اون یکی هم همونقد برداره که نگرانی پیش نیاد..

تو هم همسرتو راضی کن یه تیکه طلا واست بخره بگو واسه پس انداز...

تا میتونی خودتو تحویل بگیر که دیگرانم تحویلت بگیرن

اسی اگه واسه دخترت خرج کنی همسرت چیزی نمیگه ؟ حالا که پولتون شریکیه اما اونا دارن حالشو میبرن چی میشه اگه شمام خرجاتو بیشتر کنی اینجوری شاید خودشون جدا کردن به هرحال بهشون زور میاد

الان دمه عید هست مثلا به شوهرت بگو میخوام واسه بچم طلا بخرم حواست باشه و واقعا هم بخر

واسه خودتم بخر .حداقل اگه بهت اونقد پول نمیده نقره خام بخر ارزون تر اما همیشه از شوهرت پول بگیر برا ایندتون .

تو خونتون هم که نشستن چرا اونا تو خونه دایی نمیشن شما تو خونه خودتون

متاسفانه مقصر همسرته منم قبلا همیشه میگفتم خدا پرشوهرمو نبخشه که اینقد اذیتم کرد اما الان میگم فقط و فقط مقصر همسر بیشعورمه اگه اون پشتم بود کسی نمیتونست منو اذیت کنه . متاسفانه همسر شمام مقصر اصلی نارحتیتونه .

زورم میاد از مردی که حق زن و بچه اش رو میده به کس دیگه اههههه

به نظر من ، همینکه شراکت جوریه که در ظاهر سهمی مشخص نیست، اختلاف برانگیزه .. مثلا اگر فرضاً مجموع در ...

اره واقعا رفتار همسرمو مقایسه میکنم و آخرش ختم میشه ب حسادتو کینه ولی بروز نمیدم تآزگیا

همسرم تو هرکاری نظر خانوادشو میپرسه برام کم نمیذاره آخرش هرچی بگم همون میشه ولی توی ریزترین مسائل خانوادش حضور دارن انقد وابسته س ک برای غذاهم خونه نمیاد میره خونه نادرش یخچالو برام پر میکنه ولی خودش نیست ک بخوره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
تاپیک اخری ک زدی دیدم قفل کردی من اینجا مینویسم .من درکت کردم چی میگی.حرف فرق گذاشتن هست .واسه خودشو ...

تازگیا نمیذارم رو دلم چیزی بمونه نظرمو سلیقمو میگم ولی خیلی پرروتر و زبون بازن خیلی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اسی تایپیک اخرت قفل کردی خاستم بگم چ دخترگلی هستی چ اروم وخانمی چقد اصالت داری ایناروتوتک تک جملاتت ...

ممنون عزیزم لطف داری الان ارومم چن ماه قبل زود عصبیو میشدم از رفتاراشون و دعوا میشد تو خونه م الان محل نمیدم زیاد