2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 94 پست
عزیزم واقعا فک میکنی دستبندو میدن من کادو پیچ کنم ببرم برا بچه خواهرشوهرم؟ مادرشوهرم رفتن با تمسرم ...

وای به خدا تب کردم دیگه. باور کن تا اون تاپیکت رو دیدم فهمیدم از چی و چرا ناراحتی اگر دقت کرده باشی از اولم بهت دلداری دادم. دیگه تا این حد اصلا فکرشم نمیکردم اگر شوهر من بود حلق آویزش میکردم. باورت میشه عروسی خواهرشوهرم شوهرم رفت یه سکه یک گرمی بخره اونموقع سه تومن بود طلافروش نداشته سکه یک گرمی ۲۴ عیار بهش داده بود ۵ تومن. گفتم نه نباید اینو ببریم و هرچی گفت گفتم نه. آخرش رفت از چندتا کارت ۳ تومن برداشت کرد و کادو دادیم اون سکه هم موند برای خودمون الان بالای ۲۰ تومن قیمتشه.

مشکل نه خواهرشوهره نه مادرشوهر مشکل اصلی شوهرته ولی خب نمیدونم شخصیتش چطوره و چطوری میشه خامش کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من کاملا درکت میکنم در خصوص خواهر شوهرت

من رابطم با خانواده شوهرم خوبه چون تا حالا هیچ رفتار بدشونو به روشون نیاوردم ولی مثل تو سر بحث بارداری خواهر شوهرم خیلی اذیت شدم

اونا همشووون به من میگفتن طبیعی زایمان کن خیلی خوبه عالیه.منم سنم کم بود و به حرفشون گوش کردم یعنی زجری کشیدم که نگووو

بعد برا دختر خودشون آسمونو به زمین دوختن که سزارین کنه میخواستن برن یه شهر دیگه برا سزارین

منم مثل شما توقعم این نبود که اندازه دخترشون منو دوس داشته باشن

ولی نمیخواستم تا این حد راضی به زجر کشیدنم باشن و منو از زایمانی که انتخاب کردم منصرف کنن.

دیگه بماند توی بارداریم چقدررر اذیت شدم با حرفا و کاراشون

شوهرمم همینطور

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

من هم منتظر شدم بباد و جوابم رو بده انگار خوابه. دیدی چطور بهش حمله کردن؟ من از همون اول حق رو بهش د ...

آره واقعا بی رحم شدن مردم

انگار خوششون میاد یکی رو آزار بدن

حالا هرکدوم جای اسی بودن خانواده شوهر رو پاره کرده بودن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
وای به خدا تب کردم دیگه. باور کن تا اون تاپیکت رو دیدم فهمیدم از چی و چرا ناراحتی اگر دقت کرده باشی ...

مقصر اصلی همسرمه منم یه مدته خودمو بیخیال نشون میدم ته دلمم غصه بخورم بروز نمیدم میگم خدا ی جا دیگه جبران میکنه برام فقط میخوام همسرم بفهمه من حسود نیستم و فقط داره زیادی سرویس میده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
آره واقعا بی رحم شدن مردمانگار خوششون میاد یکی رو آزار بدنحالا هرکدوم جای اسی بودن خانواده شوهر رو پ ...

چون از دیدگاه خودشون نگاه میکنن یکی از کاربرا ک کاملا توپید بهم مجرد بود حتی درکی از زندگی متاهلی نداشت من ب دل نگرفتم زیاد برعکس دیدم الکی حرص میخورم اونا کار خودشونو کردن و من فقط دارم خودخوری میکنم باید مثل همیشه بگم بیخیال

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من هم منتظر شدم بباد و جوابم رو بده انگار خوابه. دیدی چطور بهش حمله کردن؟ من از همون اول حق رو بهش د ...

باورت میشه منم تعجب کردم ک چطور همه منو حسود وعقده ای برداشت کردنو گفتن حق نداری راجع ب اینکهخانواده همسرت برای سیسمونی خواهرش هزینه مردع نظر بدی و وظیفشه درحالیکه من غصه م این بود ک حداقل نصف پولش از جیب شوهر منه

مقصر اصلی همسرمه منم یه مدته خودمو بیخیال نشون میدم ته دلمم غصه بخورم بروز نمیدم میگم خدا ی جا دیگه ...

عزیزم خدا هیچیو جبران نمیکنه...این خودت هستی که باید حقتو بگیری.یا نزاری حقت پایمال شه زیبا جان...💕

به نظر من ، همینکه شراکت جوریه که در ظاهر سهمی مشخص نیست، اختلاف برانگیزه .. مثلا اگر فرضاً مجموع درآمد شراکتی ۶۰ میلیون در ماه باشه، و سهم هر شریک فرضاً ۵۰٪ قرار گذاشته شده باشه، مشخصه که فقط نصف درآمد مال اوناست. حالا اختیار خودشونو دارن میخوان مقداریشو یا همه اشو بدن به سیسمونی دختره.

ولی چون برای شما محرز نیست که چجوریه، فکر و خیال میکنی و ناراحت میشی، و هر کس یگه ای هم باشه، تو ذهنش سوال پیش میاد!

نکته بعدی تفکر قدیمی و باور اشتباه مادرشوهرته، اینکه میخواد به دختر خودش که براش نوه میاره توجه کنه، خوبه ، ولی انسان بودن اینه که گاهی آدم تعارف زبونی به عروس هم بکنه ، و بزرگی کردن سن نمیخواد، شعور میخواد!

اگه عروس هم مثل مادر شوهر فکر کنه، باید بگه اونکه مادر من نیست، چرا بخاطرش برم عقب؟!

حس تو قابل درکه ، اما استارتر، فکر میکنم ، خیلی مقایسه ها میکنی و ختم به حسادت میشه و ناراحت میشی.

اینو بدون ، تو دنیا ، حتی دو تا خواهر، قرار نیست شبیه هم باشن، ممکنه در یک زمان ، وضع مالی پدر ، خوب نبوده، برای یه دختر سیسمونی نخریدن، برای دومی پدل دستشون بوده و خریدن.. دنیا تا بوده ، اینجوری پیش رفته .. کاریش نمیشه کرد

تاپیک اخری ک زدی دیدم قفل کردی من اینجا مینویسم .من درکت کردم چی میگی.حرف فرق گذاشتن هست .واسه خودشون بهترینا میخوان ولی بچه منو ادم حساب نمیکردن.مادرشوهرم همین بود همه جوره بهش احترام گذاشتم .با پنبه سر میبرید.هر عید واسه نوه دخترش النگو طلا و انواع لباس از بیرون بگیر تا داخل خانه.بدون نیاز ب هزاری پول خرج کردن.........این گرشت من میدیدم حرف نمیزدم .همین سکوتا فرقی گذاشتن ک نگو.الان بهترین جای شیراز خانه واسشون خریدن .ما هم ی پرتقال ک میخوان بهمون بدن با هزار منت.من حال ندارم .من دست و دل ندارم.اینو گفتم از الان زبان دربیار واگرنه ایندت مث منه

اسی تایپیک اخرت قفل کردی خاستم بگم چ دخترگلی هستی چ اروم وخانمی چقد اصالت داری ایناروتوتک تک جملاتت دیدم و چقدخانمانه جواب دادی قربون قلب شکستت برم

برای دخترکم👧🏻برای قلب پاک دخترم___برای چشمهای زیبای دخترم_برای لبخند روی لب دخترم_سکوت میکنم_مادر برای دستهای کوچک و زیبایت برای بودنم کنارت سکوت میکنم.دخترم ،همه ی وجودم،مونسم،همدمم سکوتم نشانه ی ضعفم دربرابر کسی نیست تواما شبیه من نباش ،،،جسورباش از حقت دفاع کن من توان دوری ازتو رو ندارم بی تو میمیرم دلبندم🥰🧜🏽♀️ماه قشنگم یه روز ک خیلی دیر نیست دستتو میگیرم و برای همیشه ازاینجا میریم دنبال سرنوشتمون جایی ک هیچکس نتونه تو رو ازم جداکنه ...روزی ک تو اونقدر بزرگ وقوی شده باشی ک بتونی روی پاهای زجر کشیدت وایسی قندمامان فندقم یادته کلاس دومت توی فارسی نوشتی اگر بال داشتم مادرم رو دراغوش میگرفتم و ب استرلیا میرفتم مامانی قربون اغوشت بره تمام امیدم برا رهایی دستای نرم و زیبای توعه🧚🏽♀️...قسم ب قطره قطره ی اشکم تا اخرین لحظه ای ک ازم چیزی مونده باشه میجنگم برای لبخندت جزاینکه نباشم وخاکسترباشم..دختر قشنگم توفقط بخند

اسی نمیخوام دلت رو بشکنم ولی چون دارم از بیرون نگاه میکنم میگم

اونا تورو شریک لحظه ها و خوشحالی هاشون میدونن حتی واسه خرید سیسمونی هم تورو بردن وقتی اونا با ذوق و شوق خرید میکردن و لابد از شما هم نظر میگرفتن شما تو دلت بهشون حسادت میکرده و مقایسه میکردی؟😕😕😕خیلی حالم بد شد و دلم براشون سوخت..

کاش حداقل ازشون فاصله بگیری نه خودت اذیت شی نه انا رو اذیت کنی..اینجور تایپک ها رو میبینم با اینکه هنوز زن داداش ندارم دلم میلرزه حالم بد میشه میگم از الان با زن داداشم انقد صمیمی نشم همون دور نگهش دارم که از هیچ کاریم با خبر نشه😕

عزیزم تاپیک آخریت رو قفل کردی عزیزم خانواده ی خودت برات چیکار میکنن

آخه زن داداش منم چون از طرف خانواده اش کمبود داره همش چشمش به منه که مادر م برام چی میکنه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.