به نظر من ، همینکه شراکت جوریه که در ظاهر سهمی مشخص نیست، اختلاف برانگیزه .. مثلا اگر فرضاً مجموع درآمد شراکتی ۶۰ میلیون در ماه باشه، و سهم هر شریک فرضاً ۵۰٪ قرار گذاشته شده باشه، مشخصه که فقط نصف درآمد مال اوناست. حالا اختیار خودشونو دارن میخوان مقداریشو یا همه اشو بدن به سیسمونی دختره.
ولی چون برای شما محرز نیست که چجوریه، فکر و خیال میکنی و ناراحت میشی، و هر کس یگه ای هم باشه، تو ذهنش سوال پیش میاد!
نکته بعدی تفکر قدیمی و باور اشتباه مادرشوهرته، اینکه میخواد به دختر خودش که براش نوه میاره توجه کنه، خوبه ، ولی انسان بودن اینه که گاهی آدم تعارف زبونی به عروس هم بکنه ، و بزرگی کردن سن نمیخواد، شعور میخواد!
اگه عروس هم مثل مادر شوهر فکر کنه، باید بگه اونکه مادر من نیست، چرا بخاطرش برم عقب؟!
حس تو قابل درکه ، اما استارتر، فکر میکنم ، خیلی مقایسه ها میکنی و ختم به حسادت میشه و ناراحت میشی.
اینو بدون ، تو دنیا ، حتی دو تا خواهر، قرار نیست شبیه هم باشن، ممکنه در یک زمان ، وضع مالی پدر ، خوب نبوده، برای یه دختر سیسمونی نخریدن، برای دومی پدل دستشون بوده و خریدن.. دنیا تا بوده ، اینجوری پیش رفته .. کاریش نمیشه کرد