2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

1618 بازدید | 90 پست

همینجور الکی ثبت نام کردم ولی باکمال تعجب شونیز برام بسته فرستاد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
چی فرستاد حالا

شکلات

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر من کاملا حق رو به شما میدم اونجا قفل کردی نتونستم برات پیام بذارم کلی تایپ کرده بودم

اولین کاری که باید بکنید حساب و کتاب هاتون رو کامل از پدرشوهر جدا کنید و این داستان منو تو ندارن و همه چی به نام پدرشوهرت باید تموم بشه .با همسرت جدی حرف بزن و کم کم این قضیه رو درست کن با زبون خوش و از راه دوستی

دومین قدم دیگه خونه مادرشوهرت کار نکن .جلوی ماشین هم برای کسی خالی نکن .انقدر مظلوم نباش .برای مظلوما امتیازی تو این دنیا نیست

کلا خدمات اضافه به خانواده همسر نده زیادی هم اونجا نرو

الان از پول شما داره خرج میشه برای خواهرشوهرت و همینه که شمارو آزار میده .منم بودم شاکی میشدم و حتی دعوا راه مینداختم تا تکلیف حساب کتابا روشن بشه .شما هم آینده دارید .قرار نیست شما جمع کنید به نام پدرشوهر بخوره

اسی جان من فقط توضیحات اول تاپیکتو خوندم گفتی سیسمونی گرفتن برا خواهرشوهرت، طبق اون نظر دادم که عیبی نداره سیمونی براش گرفتن

وگرنه رفتار مادرشوهرت باهات رو تایید نکردم، گفتم یه توضیح بدم دل گیر نشی یه وقت، دوست ندارم کسی رو به رنجورم

بابت رفتارایی که باهات شده حق داری

ولی اینکه بقیه حق بهت ندادن چون مسئله سیسمونی رو قاطی کردی اولش درست توضیح ندادی

استارتر من کاملا حق رو به شما میدم اونجا قفل کردی نتونستم برات پیام بذارم کلی تایپ کرده بودماولین کا ...

عزیزم همسر من خیلی سر خانوادش حساسه من اوایل سعی کردم ولی بدتر ازم دورتر شد

خیلی احساس مسئولیت داره نسبت به اونا جوری ک فقط برای خواب میاد خونه ک پدرکادرش یه وقت تنها نباشن من کلی جنگیدم ولی الان درسته ته دلم عقده وکینه هست دلخورم ولی بروز نمیدم ک بذار تو خونم آرامش باشه حتی دیگه نمیگم بیا خونه گله نمیکنم چرا برای من هرچی بخری جفتشم برای خواهرت میخری گله ندارم ک چرا از دوکیلو آجیلیک خریدی فقط یه مشت برای من فرستادن خودمو زدم ب بیخیالی ک فقط آرامش داشته باشم تو خونه م

استارتر من کاملا حق رو به شما میدم اونجا قفل کردی نتونستم برات پیام بذارم کلی تایپ کرده بودماولین کا ...

دقیقا من هم یه عالمه تایپ کرده بودم نشد که بفرستم من دقیقا میفهمم چی میگه بعضیا میگن عروس با دختر یکی نیست من میگم درسته ولی یه بوم و دو هوا نمیشه

شکلات

عزیزم اون تاپیک قفل بود . بقیه تاپیک ها تا دیدم . ما که نظر میدیم طبق حرف هات میدیم ولی شما حسابی آسیب دیده هستی از این خانواده حسادت کنی و بغض کنی حق داری . حلال کن اگه بابت قضاوت ناراحت شدی . یکم پخته تر و با سیاست تر باش تو زندگی امیدوارم که زندگی به کامت بشه

اسی جان من فقط توضیحات اول تاپیکتو خوندم گفتی سیسمونی گرفتن برا خواهرشوهرت، طبق اون نظر دادم که عیبی ...

به قران که منم میدونم دخترشونه عزیزه براشون مگه مادرمن طلاشو نفروخت ک برای بچه م سیسمونی بخره خب ایشونم مادره حق داره بخره من فقط کینه بدرفتاریاشونو هنوزم تو دلم دارم بعضی وقتا خودمم از اینهمه حسادت از خودم بدم میاد ولی دست خودم نیست

عزیزم اون تاپیک قفل بود . بقیه تاپیک ها تا دیدم . ما که نظر میدیم طبق حرف هات میدیم ولی شما حسابی آ ...

مرسی از وقتی که گذاشتین یکم ب خودم اومدم ک اره حق دارن دخترشونه و من نباید انتظار داشته باشم

ب خودم اومدم که آره من باید خودم مواظب خودم باشم چون من شرایط خانوادمو میدونستم و نخواستم زیاد برام خرج کنن قرار نیست خواهرشوهرمم مثل من مراعات کنه

عزیزم همسر من خیلی سر خانوادش حساسه من اوایل سعی کردم ولی بدتر ازم دورتر شد خیلی احساس مسئولیت داره ...

شاید باورت نشه ولی دقیقا اینم میفهمم اوایل شروع می کردم غر زدن به شوهرم در مورد خانواده ش یا طرفداری میکرد یا کلا سکوت میکرد دیگه خیییلی غر میردم می گفت خب حالا گیریم خانواده م نفهم و بیشعور باشن خب که چی؟ حالا خیلی کمتر خونه مادرشوهرم میرم سعی میکنم خودم جوابشونو بدم و اگرم دلخور بشم به شوهرم چیزی نمیگم تازه موفق تر شدم

عزیزم همسر من خیلی سر خانوادش حساسه من اوایل سعی کردم ولی بدتر ازم دورتر شد خیلی احساس مسئولیت داره ...

عزیزم سعی کن مستقل بشی .برو درس بخون یا ی مهارتی یادبگیر که هم پشتوانه ای برای آینده داشته باشی هم سرت گرم بشه به این مرد و خانوادش فکر نکنی .

به قران که منم میدونم دخترشونه عزیزه براشون مگه مادرمن طلاشو نفروخت ک برای بچه م سیسمونی بخره خب ایش ...

حق داری اذیتت کردن🥲 رفته رفته رو هم جمع شده هر رفتارشون برات مثل سوهان روحه

انشاءالله خدا کمکت کنه همسرت راضی بشه مستقل بشید