همینجور الکی ثبت نام کردم ولی باکمال تعجب شونیز برام بسته فرستاد
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اسی جان من فقط توضیحات اول تاپیکتو خوندم گفتی سیسمونی گرفتن برا خواهرشوهرت، طبق اون نظر دادم که عیبی ...
من چون خیلی دلم پر بود همینجوری اومدم دردودل کنم تیکه تیکه بحث باز تر شد من گفتم وگرنه کاربرا حق دارن منم نمیدونستم انقد بازدید بخوره و کامنت منفی بگیرم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم همسر من خیلی سر خانوادش حساسه من اوایل سعی کردم ولی بدتر ازم دورتر شد خیلی احساس مسئولیت داره ...
وانمود کن شما هم دوستشون داری شوهرت میره شما هم برو اون جا خوش اخلاق باش هم جوابی نکن ولی منظورم این نیست بری دور از جونت کلفتی . به کلام مهربونم و دلسوز باش . مادر و خواهر گله گذاری نکن یکم بغض کافیه آنقدر که شوهرت ببینه اذیتت کردن .. تو خونت همون تایم کوتاه ک باهمید بهش محبت کن و از لحاظ زناشویی رابطه اتون گرررم و پرفکت کن . صبور و زرنگ و تودار باش درست شدنی شوهرت
عزیزم سعی کن مستقل بشی .برو درس بخون یا ی مهارتی یادبگیر که هم پشتوانه ای برای آینده داشته باشی هم س ...
نذاشت درسمو بخونم الان چن ماهه بخاطر دخترمو زندگیم بیخیال شدم غصه م بگیره میگم خدا بزرگه از خدا بخواه فقط محض دردودل تاپیک زدم
به قران که منم میدونم دخترشونه عزیزه براشون مگه مادرمن طلاشو نفروخت ک برای بچه م سیسمونی بخره خب ایش ...
از خودت بدت نیاد اتفاقا خودت رو دوست داشته باش چون خیلی بی شیله پیله ای فقط بهت میگم ازشون کم کم فاصله بگیر. مثلا سیسمونی میخرن چه لزومی داره دنبالشون بری؟ اگر نرفته بودی این حرفا رو نمیشنیدی بشین توی خونت و راحت باش. به هیچ عنوان کارای خونشون رو انجام نده ولی جلوی شوهرت الکی قربون صدقه مادرش و خواهرش برو وقتی شوهرت نیست بهشون بی محلی کن اینطوری شوهرت کم کم پشتتو میگیره و حرفای اونا رو قبول نمیکنه
وانمود کن شما هم دوستشون داری شوهرت میره شما هم برو اون جا خوش اخلاق باش هم جوابی نکن ولی منظورم این ...
الان دقیقا چن ماهه همین روالو دارم میرم همسرمم اعصابش آروم تر شده بیشتر به حرفمه میگمو میخندم باهاشون ولی ته دلم کینه دارم
از خودت بدت نیاد اتفاقا خودت رو دوست داشته باش چون خیلی بی شیله پیله ای فقط بهت میگم ازشون کم کم فاص ...
بخدا دوس نداشتم برم همسرم چون کاراشونو انجام میده و میردتشون خونه خواهرشوهرم بثدیم گفتم نرم میگه از حسودیش نیومد شوهرشم خونه بود نمیتونستم باهاش تنها باشم
ایشالله خدا کمکت کنه عزیزمخیلی برات ناراحت شدمبازم تلاش خودتو بکن با هر ضرب و زوری هست درستو بری بخو ...
منم یه مدت برا درسم غصه میخوردم ولی الان نه دوس دارم پیشرفت دخترمو ببینم
الان دقیقا چن ماهه همین روالو دارم میرم همسرمم اعصابش آروم تر شده بیشتر به حرفمه میگمو میخندم باهاش ...
آفرین عزیزم بشو عروس عزیز و دوست داشتنی شون شوهرتم خوب میشه . کینه رو هم از دلت بیرون کن خودت مریض میشی . خودت دوست داشته باش بیشتر همه بخودت احترام بذار . قرار نیست همه احساساتت سریع بروز بدی خود دار باش و سنجیده رفتار کن .
بخدا دوس نداشتم برم همسرم چون کاراشونو انجام میده و میردتشون خونه خواهرشوهرم بثدیم گفتم نرم میگه از ...
هرچی میخوان بگن. اصلا به شوهرت بگو به به و چهچه چه سبسمونی مادرت برای خواهرت خرید. عالی بود سلیقه شونو دوست داشتم. هر دو خیلی خوش سلیقه هستن و... ولی برای کادوی بچه حتما همون کاری که گفتم رو بکن اگرم اعتراض کردن خودت رو بزن به غش و ضعف که من نمیدونستم فکر کردم واقعا رسمتون اینه. این کارایی که میگم برای آدمای ساده راحت نیست ولی کافیه سعی کنی و چند وقت اینجوری باشی بعد از یه مدت خودشونو جمع میکنن و زندگیت بهتر میشه
آفرین عزیزم بشو عروس عزیز و دوست داشتنی شون شوهرتم خوب میشه . کینه رو هم از دلت بیرون کن خودت مریض ...
خیلی دارم خودمو کنترل میکنم ک حفظ ظاهر کنم همسرمم اروم تر شده درسته هنوزم خانوادش اولویتن و باید خواسته اونا باشه
مرسی از وقتیک گذاشتی
خدا خودش ب دلهامون ارامش بده
هرچی میخوان بگن. اصلا به شوهرت بگو به به و چهچه چه سبسمونی مادرت برای خواهرت خرید. عالی بود سلیقه شو ...
عزیزم واقعا فک میکنی دستبندو میدن من کادو پیچ کنم ببرم برا بچه خواهرشوهرم؟ مادرشوهرم رفتن با تمسرم پسند کردن فقط مونده ک اسمش حتمی شه روش حک کنن خودمادرشوهرم میبره بهش بده من کاره ای نیستم اصلا