2777
2789
عنوان

کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 94 پست
شما پیش همین پس شرایط برات سخت تر میشه ببین من تا چند سال مثل شما بودم بخصوص از وقتی خواهرشوهرم ازدو ...

واقعا شرایط مشاوره رفتن ندارمغیر خونه پدرم وگاهی خواهرم جایی دیگه از خونه فامیلام یا بازار اینا نمیذاره برم همون خونه پدرمم تنها نباید برم باباش میبره میاره

خودمم میدونم شرایط زندگیم چقد سخته و کمتر کسی میتونه تحمل کنه ولی نمیتونم از زندگیم دل بکنم

گارد خاصی نسبت بهشون ندارم بدیاشون یادم نرفته ولی حفظ ظاهر میکنم میرم میام میگم میخندم پیش همسرمم گله نمی کنم ک چرا فلان چیزو خریدی برای فلانی از زبون خودم میگم ک منم دوس داشتم پول دستت اومد یکیم برا خونه بگیر

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهر من اخلاقای خاصی داشت اذیت زیاد میکرد اما خواهرشورم مثلا همیشه طرف باباشو میگرفت من میومدم میگفتم بابای من بین عروس و دختر فرقی نمیزارن به هردوتامون عیدی میده یلدایی میده محبت میکنه اما اونا انگار نه انگار جلوی من به دخترشون کادو میدادن و حسابی پشت هم بودن و دل من براشون اهمیتی نداشت

امااااا خدا جای حق نشسته پس تو هم به امید اون روز بمون پدرشوهرم که بسیار سالم و سرحال بود در اوج غرور دوسال پیش سرطان گرفت و بعد کلی مریضی دو ماه پیش فوت شد.

نه اینکه از مریضیش خوشحال بودم نه ولی برام اهمیتی هم نداشت درصورتی که اگر پدرشوهر خوبی بود بهم محبت داشت فرق نمیزاشت خیلی برام فرق میکرد حتی یه بارم برای خوب شدنش دعا نکردم خلاصه اون فوت کرد و چقدرمامان و پدر و دختر پشت هم بودن فقط بسپار به خدا که خودش همه چیو درست میکنه ...

بیا با شوهرت دوست شو صمیمیت بین خودتون ایجاد کن ، هوسی همینطوری بهش بگو الان که داری دایی میشی کت و شلوار خوب برای مراسم نداری بیا بریم دوتایی با هم برات بگیریم ، با هم برید موشه کلی ازش تعریف کن و اینا بعدم ام دوتایی یهو بگو هوس بستنی کردم بستنی که گرفت دارید میخورید با خنده و خوشحالی بگو به خدا منو تو دیونه ایم اخه کی تو زمستون بستنی میخوره ، بعد بگو خیلی چسبید دوتایی بعد که برگشتید اگر خونه مادر شوهرت خواستید برید که کلارفتارت نرمال نه زیاد خوشحال نه ناراحت تو خونه همش بخند بد اخلاق بود هم بخند فقط اگر بهت توهین کرد ، یه جور برو تو لاک خودت نه این که قهر کنی اما اون حس خوبه همیشه خنده رو ازش بگیر یه چند وقت یکبار مثلا هفته ای یکبار تو هفته دوبار حس خیلی خیلی خوب بده هر روز نه ها هر روز تکراری میشه براش عادیه هر روز خیلی باکلاس باش به خودت برس بشین روی مبل یه موقع هایی دست و پاتو کرم بزن ، به خدا من این چیزا رو به خواهزم فقط میگم ولی دوست دارم حال دلت خوب باشه هر روز یه میکاپ ساده ، لوازم ارایش نداری برو با شوهرت بخر به نظر بیاد خیلی حساب شده رفتی بخری اصراف نمی کنی ولی بهترین کرم پودر بخر بگو من از اون زنا نیستم که کلی لولزم ارایش بی خود داشته باشم ولی دو تا چیز میخرم جتس خوب یه کرم پودر و یه ریمل و خط چشم بردار کم کم اینا برا شوهرت ۸ تومن تموم میشه زنی که خرج داره ارج داره ،کم کم چمیدونم تو تلوزیون چیزی قالی دیدی بگو وای اینا چه خوشگلی کاشکی میشد ما هم بخریم ، قبول کرد که میرید کلی هم شکوه وتامین میدی قبول نکرد نه قر میزنی نه چیزی هیچی نگو دویازه چند وقت دیگه با حالت هایی که گفتم ، کاش میشد ، چقدر خوب میشد

پدرشوهر من اخلاقای خاصی داشت اذیت زیاد میکرد اما خواهرشورم مثلا همیشه طرف باباشو میگرفت من میومدم می ...

منم دیدم حریفشون نمیشم و تنها راهم فقط طلاقه بیخیالشون شدم و سپردم ب بالاسری

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
باهاش صحبت کن باهم برید ازش خواعش کن بگو برای بهتر شدن رابطه و زندگیمون

اخللقشو میدونم اومدنی نیست چون مشکلی تو خودش نمیبینه

اخللقشو میدونم اومدنی نیست چون مشکلی تو خودش نمیبینه

پس خودت کتاب بخون مطلب بخون و تلاش کن بکشیش سمت خودت رفتارایی که دوست نداره انجام نده سعی کن کنارت بهش خوش بگذره به خودت برس و ...

میل ج ن س یش هم حتما کمه درسته؟

پس خودت کتاب بخون مطلب بخون و تلاش کن بکشیش سمت خودت رفتارایی که دوست نداره انجام نده سعی کن کنارت ب ...

نه اصلا خوبه

راستی من اون موقع دعای محبت و یه سری کارای قرآنی برای جلب محبت و مطیع شدن انجام میدادم اونم خیلی تاث ...

حتما میبینم مرسی از وقتی ک گذاشتی

خانوادم وضعشون نسبت ب همسرم پایین ترهولی خداروشکر دارن ولی خودمم دلم نمیاد زیاد ازشون چیزی بخوام ما ...

پس مشکل شوهرته همین حرفارو بهش بزن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.