2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بین مردم عادیشون اینجوری بوده که دست مرد غریبه نباید به بازو دختر بخوزه وگرنه خواستگاربراشون نم ...

وای چقد جالب

من فک میکردم چون بیزنسی بودن عیب نبوده پس محدودیت های فیزیکی کمتری تو جامعه دارن

وای چقد جالب من فک میکردم چون بیزنسی بودن عیب نبوده پس محدودیت های فیزیکی کمتری تو جامعه دارن

بله اونجام بین زن و مرد یه حجبی بوده ولی الان از بین رفته

خیلی وقتا فرسنگ ها بین اشراف و مردم فاصلست از جمله اینکه پول و قدرت تمام قبح ها و عرف هارو میشکنه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

چه جااالبپس چطور بوده که گوشواره ندارن؟😭😂

خودم به این توجه نکردم😂 ولی تو دونگی توجه کرده باشی حتی جان هی جاعه ی جا تفنگ دستش بود (قاچاق)یعنی تاریخسون خیلی قدیمی نیست

ولی خب فیلم دختر امپراطور میشه چند سال بعد سریال جومونگ

برای چهارصد پونصد سال بعد میلاده فکر کنم

حتی لباساشون هم فرق داره

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
اره همین عزیزو میگم 😂 ته جویونگ بیشتر از ۱۰۰ قسمت شد من سه ماه نشستم نگاه کردم فقط 😂

اووووو پس خیلی طولانیه

ن بابا نمیصرفه اگ تلوزیون پخش کرد نگاه میکنم

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

😂😂😂زیاد مهمون خونه میرفت در نتیجه حالا ک فکرش میکنم کنسله ولی بازم من روش کراش داشتم بدجوووووووور ...

منم ازتقریباهمون اوایل ک پخش میشدروی اون کراش بودم البته بصورت جنون آمیزبوددرواقع شبیه مردرویاهام تصور میکردم درحالی که روی امپراتوریاهیچ فرد دیگه کراش نبودم برعکس همه

اره ولی برا ژاپن و کره قبح نبوده ....ارزش بوده

چقدر زنا رو بی ارزش فرض میکردن پس

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره