2777
2789
واآای منممم همچین چیزایی رو با اشتیاق میرم ب مامانم بگم(هیچکی چرتو پرتامو گوش نمیده🥲😂) اونم برمیگر ...

وااای عزیزم میشه ب منم یکم اطلاعات بدید راجع ب شخصیت واقعی دونگی؟ اگه ی شخصیت خاکستری بوده پس در اصل دنبال چی بوده؟؟ اون ک ملکه هم نخواس بشه

پس شخصیت خوبه اوکی جونگه؟ چرا پس این فیلمو برعکس ساختن؟؟ این هیون واقعا اینطوری بود؟؟ بی زبون و بدردنخور؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااای عزیزمممم منم خیییلی علاقه مندم خیییلیی دورانی یکم راحع ب تاریخشون سرچ کردم ولی اطلاعات زیادی ...

وایی اخجون الان برات همه رو میگم

اون افسانه رو خود صدا و سیما میزاره روشون درواقع داستان واقعیه

ارهه لباساشون همون مدلی بود

البته تو تاریخ کره خب لباس ها تغییر میکردن یعنی لباس هر دوره یک شکل بود ولی آخرین دورشون لباساشون مثل لباسای سریال دونگی بوده

دونگی پایین ترین رتبه رو داخل رعیت ها داشته ولی خیلی زن باهوشی بود و درواقع زیبایی چهره نداشته و امپراطور عاشق اون هوش و نترسی و وفاداری دونگی شده بود

دونگی تمایلی به ملکه شدن نداشت ولی خیلی زن تجملاتی بوده خیلی بریز و بپاش میکرد پر هزینه ترین عروسی اون دوره عروسی پسر دونگی بود

اوکی جونگ اون هم رعیت بوده و خیلی سختی کشید تا وارد قصر شد ولی خب طمع چشاشو کور کرده بودو خیلی جاه طلب بود حالا نه اونقدر شرور ک فیلم نشون داد ولی فساد هایی هم داشت

پسر دونگی هم امپراطور میشه

اول پسر اوکی جونگ امپراطور میشه ولی خب چون بیمار بود زود فوت شد تو جوانی و بچه ای هم نداشت از خودش

برا همین بعد اون پسر دونگی امپراطور میشه و تنها امپراطور چوسان که به طور طبیعی هشتاد سال عمر کرد و بیشترین عمر رو داشت پسر دونگی بود

دونگی از قصر خارج میشه همراه امپراطور. و این ک دونگی تو سن چهل و خورده میمیره

الان کره نهه رییس جمهور. دارن مثل خیلی از کشور های دیگهه

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
وایی اخجون الان برات همه رو میگماون افسانه رو خود صدا و سیما میزاره روشون درواقع داستان واقعیه ارهه ...

اینا تاریخ کشورشونو جوری جذاب تبدیل به سریال کردن حتی برا کشور ما جذاب شده

ماکه تاریخمون غنی تره

فقط تو سریالهای تاریخی ... من اونا که اقای سلحشور ساخت دوست داشتم و دیدم یعنی یوسف پیامبر ص . اصحاب کهف و مریم مقدس

البته اینا قرآنی بودن

ولی این سریالای تاریخی که میسازن من خوشم نمیاد

از نظرم چندان جذاب نیست

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

وایی اخجون الان برات همه رو میگماون افسانه رو خود صدا و سیما میزاره روشون درواقع داستان واقعیه ارهه ...

عزیزم مرسیییی ک وقت گذاشتی

پس دونگی چطوری بوده؟؟ شرارت هم داشته؟؟ یا فقط تجمل گرا بوده؟؟ اینا رو شما از سایتای داخلی خوندید؟؟

ولی شنیدم هنوزم مردم کشورشون از دونگی ب خوبی یاد میکنن و مورد احترامه

یه فیلم دیگه هم ب عنوان افسانه خورشید و ماه پخش شد تو تلویزیون.. اونم واقعی بوده یا افسانه؟

عزیزم مرسیییی ک وقت گذاشتیپس دونگی چطوری بوده؟؟ شرارت هم داشته؟؟ یا فقط تجمل گرا بوده؟؟ اینا رو شما ...

نه دونگی چون از طبقه پایین بوده خیلی کارا کرده برا کمک به قشر های ضعیف جاه طلب نبود ولی اره تجمل گرا بود

ارهه چون جز شخصیت هایی بود که خیلی برای کشورش تلاش کرده

نه اون بر اساس یه رمان بوده

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.