2777
2789
زیادی بهش علاقمندبوداماچرااباهم دیگه اوکی نشدن اگرمن جای سولهی بودهمون لحظه طبیعتاقندتودلم آب میشددر ...

منم اگ هنوز مث نوجوونیام بودم با کله قبول میکردم آخه خیلی با جذبه اس لعنتی

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای کشور ما این چیزا قبحه در ژاپن بیزینسی بودن افتخار ملیه در تاریخ کره اشخاصی بودن به نام گیسانگ ...

ولی خب توخیلی کشورا قبحه نه فقط مااا

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

منم همین الانم قبول میکردم اماسنش خیلی بالاست

😂😂😂

زیاد مهمون خونه میرفت در نتیجه حالا ک فکرش میکنم کنسله

ولی بازم من روش کراش داشتم بدجوووووووور تو مدرسه همه امپراطور دوست داشتن من فرمانده اوهیون

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

چه جالب ینی افتخار ملیچون سرگرم میکنن مردمو؟

ببین بین مردم عادیشون اینجوری بوده که دست مرد غریبه نباید به بازو دختر بخوزه وگرنه خواستگاربراشون نمیومده

ولی برای اشراف زنانی بودن به نام گیسانگ موسیقی مینواختن میرقصیدن روی میزها مردمو سرگرم میکردن و س...ویس میدادن

و اینم چیز بدی بینشون نبوده هرچی سرویس ددهی بیشتر ...معروف تر و ارزشمند تر

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نه اونجا بیشتر نقش داشت بعد همه قسمت هاس بود خیلی جذاب تر اونجا مخصوصا وقتیای کهواسه دختره که دوسش ...

کدوم فیلم؟ اگ فرمانده اوهیون عزیز رومیگی ک واجب شد برم ببینمش😔😂🎀

دیشب داشتم ب این فک میکردم کرا هیچکدوم گوشواره ندارن؟تو اون برهه از تاریخ کره کلا نداشتن ینی؟اخه تو ...

برای دختر امپراطور خیلی قدیمی ترههه

دونگی داستانش به چهار صد سال هم نمیرسه

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.