2777
2789
لعنتی سطح اطلاعاتت..ولی لباسای دختر امپراطور خوشگل ترههه😂

🤣🤣

اینا فقط ی گوششه😭

میخونم با ذوق برا مامانم تعریف میکنم اون بی اهمیت فقط میگه آها😭

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی بود بعد چقدر بدبختی کشیدن من چقدر گریه کردم با این سریال همین نوروز امسال از تماشا پخش شد

الهی من طاقت دیدن رنج اوهیون عزیز روندارم😭😭😂😂🎀( اگ نامزدم اینا رو ببینه سکته میکنه دور از جون🤣)

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

...ارزش رو آدما تعیین میکنن چیزی که برای بقیه قبحه برای ما ممکنه ارزش باشه

نه اینکه زنا اثبابی بودن برای سرگرمی مرد و رفع نیاز هاشون یعنی ارزش زن در این حد هست از این بابت گفتم کاری ندارم ما بد میدونیم اونا نه بحث اینه اونا زنا رو چیزی برای سرگرمی خودشون فرض میکردن نمیشه هرگز انکار کرد قدیم زنا رو جنس دوم و بی ارزش فرض میکردن تو تمام کشور های دنیا

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
🤣🤣اینا فقط ی گوششه😭میخونم با ذوق برا مامانم تعریف میکنم اون بی اهمیت فقط میگه آها😭

واآای منممم همچین چیزایی رو با اشتیاق میرم ب مامانم بگم(هیچکی چرتو پرتامو گوش نمیده🥲😂) اونم برمیگرده آخرش میگه خب که چی

الهی من طاقت دیدن رنج اوهیون عزیز روندارم😭😭😂😂🎀( اگ نامزدم اینا رو ببینه سکته میکنه دور از جون🤣 ...

عشقش تو اون سریال مرد واسه اونم یعنی اشک می ریختم ها😂

پارتنر منم ببینه من اینجور میگم در مورد یه پسری دیگه میگه من اینهمه سختی میکشم تو واسم یه ذره اشک نریختی بعد واسه غریبه ببین چیکار میکنی 😂

نه اینکه زنا اثبابی بودن برای سرگرمی مرد و رفع نیاز هاشون یعنی ارزش زن در این حد هست از این بابت گفت ...

اره دقیقا همینطور بوده

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

عشقش تو اون سریال مرد واسه اونم یعنی اشک می ریختم ها😂پارتنر منم ببینه من اینجور میگم در مورد یه پسر ...

از همون اول هم شانس نداشت بچه این از سولهی اینم از این یکی

هیچکس نباید خودشو با اوهیون عزیز مقایسه کنه جاذاب لعنتی 🤣تنها دلیلی ک دونگی نگاه میکردم خودش بود یادش ب خیر عجب دورانی بود

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

از همون اول هم شانس نداشت بچه این از سولهی اینم از این یکیهیچکس نباید خودشو با اوهیون عزیز مقایسه کن ...

یکبارم رفت اداره تحقیقات اونجاهم براش سرودست میشکستن

واآای منممم همچین چیزایی رو با اشتیاق میرم ب مامانم بگم(هیچکی چرتو پرتامو گوش نمیده🥲😂) اونم برمیگر ...

😭😭🤣🤣 اونا قدر ما رو نمیدونن

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
یکبارم رفت اداره تحقیقات اونجاهم براش سرودست میشکستن

آره یادمه نگاه بد ب اوهیون عزیز داشتن چقد حسادت میکردم و چقد داداشم مسخرم میکرددددد

از همون اول هم شانس نداشت بچه این از سولهی اینم از این یکیهیچکس نباید خودشو با اوهیون عزیز مقایسه کن ...

اره بخدا تازه تو دونگی نقشش کمه اونجا همش هست وای تو یه قسمتش شکنجه ش کردن ولی دوستاشو لو نداد منم به عشق اون ته جویونگ نگاه میکردم تو ته جویونگ یه جور دیگه س اصلا