2777
2789
عنوان

رژیم کتو

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم کبد چرب میگیری

نه دوست من درمان کرد کبد چربشو به نظرت این همه شیرینی و قندی که ما میخوریم برا کبد خوبه؟ بیشترین عامل کبد چرب قند هاس که جزو کربوهيدرات هان

کی شروع میکنی؟

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

خب موقته با ادامس بایودنت و لاکتوگام درست میشه بعد یکی دوهفته ام از بین میره

میوه و نون نخوردن برامن خیلی سخته کلا بخام مرغ یا تخم مرغو خالی بدون برنج یانون بخورم حالت تهوع میگیرم اصلا نمیتونم بخورم شما مشکلی نداری؟

وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۶۲وزن هدف ۵۷
نه خیلی رژیم سختیه قبلا گرفتم خوبم جواب میده اما بده دهنت بو میگیره 🤢

و نسبت به بقیه رژیم ها بنظرم خیلی بهتره ببین من هم قرص لاغری خودم هم رژیم متخصص رو گرفتم و هزار تا کوفت دیگه ولی تنها چیزی که رو بدنم جواب میده اینه

میوه و نون نخوردن برامن خیلی سخته کلا بخام مرغ یا تخم مرغو خالی بدون برنج یانون بخورم حالت تهوع میگی ...

من خودم عاشق نون ام ولی به جاش از کاهو. استفاده میکردم انگار نونه و کلا غذا های نونی رو با کاهو لقمه میگرفتم و میخوردم

میوه و نون نخوردن برامن خیلی سخته کلا بخام مرغ یا تخم مرغو خالی بدون برنج یانون بخورم حالت تهوع میگی ...

به جای برنج ام از گل کلم استفاده میکنم بببین هفته اول سخته همین که وارد کتوز بشی اصلا بدنت انقد اروم میشه هیچ هوس ای نداری