2777
2789
عنوان

تهدید پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 72 پست
خب تو هیچکاری نمیکنی مگر اینکه با پول دهنشو ببندیالان مشکل پسره نیست، مشکل دوستته ک پنهون کاری میکنه ...

خب دیگه حداقل بگه داره به چی تهدیدش مبکنه دم دیقه میگه به خودش گفتم چیکار میکنم بدتر عصبی میکنه منو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا من موندم این دیگه چه موجودیه که تو این شرایط مردم خودشون هزار تا بدبختی و غصه دارن داره ب تهد ...

دنبال سو استفادع س اصلا جلو این عوضی بی شرف وا ندید ها.. بدترمیشه.. اووف یاد ی چی افتادم ی همچینی بود الان بود ینی ی کاری میکردم مرده زنده ش باهم برن تو گور.. فک کنم کم سن و سالی اره؟ نترس.. اون باید بترسه که میخاد ازار اذیت کنه تهدید کنه

دنبال سو استفادع س اصلا جلو این عوضی بی شرف وا ندید ها.. بدترمیشه.. اووف یاد ی چی افتادم ی همچینی ...

نه عزیزم سنم کم نیست قبلا هم تو این شرایط بودم چند نفر خواستن سواستفاده کنن چنان بلایی سرشون اوردم که زنگ زدن گفتن گه خوردیم ، فقط من نمیدونم دقیقا قضیه چیه دست و بالمو بسته وگرنه تا الان مرده و زندش جلو چشاش بود

کسی تهدید میکنه دوستتو؟

منو بخاطر دوستم تهدید میکنه هر بار ک دوستم باهاش کات میکنه این شماره مو داره تهدید میکنه منم متاهلم نمیدونیم چه گوهی بخوریم اون مرده هم متاهله دوستمم بخاطر تهدید هاش باهاش ارتباط داره بدبختی

نه عزیزم سنم کم نیست قبلا هم تو این شرایط بودم چند نفر خواستن سواستفاده کنن چنان بلایی سرشون اوردم ک ...

ما کم سن بودیم.. دقیقا یاد اون افتادم.. اصلاچیکار داری بذونی چیه جوابشو ندید نهایت میگه میخام چیکار کنم.. شمام بگید زارتتتتتتت هری تمام

منو بخاطر دوستم تهدید میکنه هر بار ک دوستم باهاش کات میکنه این شماره مو داره تهدید میکنه منم متاهلم ...

وای چه بد منم دقیقا بخاطر پدرم و پدر اون دختره میترسم چون یکی دوبار دختره خواست باهاش حرف بزنه تا پسره دست از سرش برداره منم رفتم باهاش ک تنها نباشه و من توی پیچوندن بهش کمک کردم چون باباش به شدت ادم گیریه ، الان اتفاقی بیفته و پدرم بفهمه یک درصد من خبر داشتم از این داستان منو میکشه اعصاب و روان درستی نداره همش منتظر بهونس با منو مادرم شر بپا کنه ، این بی ناموسم دیشب تا صبح بس ک بهم زنگ زد نخابیدم از اینورم نمیدونم قضیه چیه بدتر گیجم کرده

زنشو پیدا کنید بسپارید دست زنش تا جرش بده.. بگیدافتاده دنبال دوستم شوهرت😐

بخدا خیلیا زناشونم خبر دارن واسشون مهم نیس ، دوستم شیش ماه با یه پسره دوست بود پسره ۲۶ ساله و میگفت مجردم دوستم فهمید دوتا بچه هم داره افسردگی گرفت ب زنش زنگ زد زنش گفت که خودم خبر دارم ب درک

بخدا خیلیا زناشونم خبر دارن واسشون مهم نیس ، دوستم شیش ماه با یه پسره دوست بود پسره ۲۶ ساله و میگفت ...

وایییییی... این یارو حتما دیکه انقدر اوضاعش خرابه ک زنه گفته بدرک این ادم نمیشه تلاش نکنم☹️

زنشو پیدا کنید بسپارید دست زنش تا جرش بده.. بگیدافتاده دنبال دوستم شوهرت😐

اخه باورت میشه زنشم میدونه این آدم از اون دسته آدماست ک تو محل به لات و چاقو کشی معروفه همه هم ازش میترسن اسلحه و اینا یکسره باهاشه ب مردا نمیشه گفت اونم چیزی دستش نداره فقط داشته باشه یه چن تا عکس از دختره س ک جلو آینه گرفته فرستاده اونم در حد نیمرخ و نهایت بدون روسری من جوابشو ندادم یه مدت گیر داد ب یه دوست مشترک دیگمون اون هم متاهله ب شوهرش گفت میترسیم خون ب پا شه

وایییییی... این یارو حتما دیکه انقدر اوضاعش خرابه ک زنه گفته بدرک این ادم نمیشه تلاش نکنم☹️

اره دیگه بس که مچشو گرفته واسش عادی شده بود ،از این بدتر پسره به دوستم میگفت بیا تورو هم بگیرم