دوستان یکی از دخترای فامیلمون، چند وقت پیش با یه پسری دوست بود فهمید ک اختلاف سنی دارن و اینجور چیزا به پسره گفت که ب درد هم نمیخوریم فلان پسره هم ول کن نبود میگفت مثه دوست معمولی باهم در ارتباط باشیم با هم در ارتباط بودن یک بارم من باهاشون رفتم بیرون دختره بهش گفت من ازت خوشم نمیاد و ازم کوچیکتری لطفا دیگه بهم زنگ نزن فلان و پسره باز کوتاه نمیومد ، اون پسره الان شمارمو داره هر از گاهی بهم پیام میده به فلانی اینو بگو اونو بگو و شروع میکنه به تهدید کردن (تهدیدشم نمیگه میگه به خودش گفتم چیکار میکنم اگه جواب نده چه اتفاقی میفته) ، واقعا من موندم چیکار کنم این وسط اصلا نمیدونم جریان چیه ، بنظرتون چیکار کنم ، خیلی هم نگران دخترم چجوری بفهمم قضیه چیه بهش کمک کنم
خب همون خانوم اصلا نترسیده؟ باهاش بازم صحبت کن بگو تهدیدت میکنه شاید پسره فقط تو رو تهدید میکنه یه ج ...
اخه وقتاییک دختره میرن مهمونی جایی نمیتونه جواب بده این پسره سریع زنگ میزنه ب من پیام میده و منم ب دختره زنگ میرنم این تایمایی ک پسره پیام میده دختره میگه نمیتونم صحبت کنم راستش بعدا هم پیگیری نکردم چون گفتم طرف دیوونس حتما ولی دیشب تا صبح پسره چهارصد تا میس کال بهم داده قبلا نهایتا یبار پیام میداد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اول برسی کن ببین اتو داره ازش بعد چرا ازش شکایت نمیکنی
خب تا حالا کلا دو بار قبلا بهم پیام داده بود اونم در طی شیش هفت ماه منم گفتم حتما زر میزنه بیخیال شدم ، دیشب تا صبح بس ک بهم زنگ و پیام زده بود جدی گرفتم