2777
2789
عنوان

تهدید پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 72 پست
خب همون خانوم اصلا نترسیده؟ باهاش بازم صحبت کن بگو تهدیدت میکنه شاید پسره فقط تو رو تهدید میکنه یه ج ...

اخه وقتاییک دختره میرن مهمونی جایی نمیتونه جواب بده این پسره سریع زنگ میزنه ب من پیام میده و منم ب دختره زنگ میرنم این تایمایی ک پسره پیام میده دختره میگه نمیتونم صحبت کنم راستش بعدا هم پیگیری نکردم چون گفتم طرف دیوونس حتما ولی دیشب تا صبح پسره چهارصد تا میس کال بهم داده قبلا نهایتا یبار پیام میداد

اخه وقتاییک دختره میرن مهمونی جایی نمیتونه جواب بده این پسره سریع زنگ میزنه ب من پیام میده و منم ب د ...

بهترین کار اینه به خود اون دختره بگی

یه مدت امتحان کن جواب پسره رو نده ببین واکنش دختره چیه

شاد هستم  بامشاد 😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا مگه هنوزم اسید پاشی هست؟😐 خانواده گاهی صحبت میکنن من میگم واسه صد سال پیش بوده پس گویا مردم هن ...

یک مستبد احمق تو هر دوره ای وجود داره

بعد تهدیدیش این بود اگر برنگرده و چشمم بهش بیفته اونکارو میکنم

الاغ عقلش نمیکشید خب طرف به چه مهری پیشت برگرده با تهدید چیو میخوای نگه داری موجود وابسته انگل و ابله

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

خب دقیقا چ نظری بدیم، تو ک تهدیدش نمیکنی میترسیدختره هم باهات روراست نیستیه تیکه طلا بفروش بنداز جلو ...

ینی چی طلا بهش بدم؟! خب من الان موندم با پسره حرف بزنم بگم چه تهدیدی کردی یا اخرین بار کی باهاش حرف زدی یا نه

اخه وقتاییک دختره میرن مهمونی جایی نمیتونه جواب بده این پسره سریع زنگ میزنه ب من پیام میده و منم ب د ...

عن م نمیتونه بخوره فقط میخاد بترسونه که دخترباهاش بمونه.. ب دختره بگو از هیچی نترس هیچ گوهی نمیتونه بخوره زر بزنه تا خشتکشو جر بدین...

خب اول برسی کن ببین اتو داره ازش بعد چرا ازش شکایت نمیکنی

خب تا حالا کلا دو بار قبلا بهم پیام داده بود اونم در طی شیش هفت ماه منم گفتم حتما زر میزنه بیخیال شدم ، دیشب تا صبح بس ک بهم زنگ و پیام زده بود جدی گرفتم

ینی چی طلا بهش بدم؟! خب من الان موندم با پسره حرف بزنم بگم چه تهدیدی کردی یا اخرین بار کی باهاش حرف ...

برین کف دستش.. طلابدی ب این اخاذی کنه.. اخ کاش میشد من بیام اینو جر بدم ابرو براش نزارم اووف خ زورم میگیره

ینی چی طلا بهش بدم؟! خب من الان موندم با پسره حرف بزنم بگم چه تهدیدی کردی یا اخرین بار کی باهاش حرف ...

خب تو هیچکاری نمیکنی مگر اینکه با پول دهنشو ببندی

الان مشکل پسره نیست، مشکل دوستته ک پنهون کاری میکنه اگه پای تو وسطه باید بیاد برات توضیح بده چی شده

بری از پسره بپرسی؟ 😂نمیگه چرا از خودش نپرسیدی

برین کف دستش.. طلابدی ب این اخاذی کنه.. اخ کاش میشد من بیام اینو جر بدم ابرو براش نزارم اووف خ زور ...

واقعا من موندم این دیگه چه موجودیه که تو این شرایط مردم خودشون هزار تا بدبختی و غصه دارن داره ب تهدید فک میکنه