2777
2789
عنوان

تهدید پسره

1024 بازدید | 72 پست

دوستان یکی از دخترای فامیلمون، چند وقت پیش با یه پسری دوست بود فهمید ک اختلاف سنی دارن و اینجور چیزا به پسره گفت که ب درد هم نمیخوریم فلان پسره هم ول کن نبود میگفت مثه دوست معمولی باهم در ارتباط باشیم با هم در ارتباط بودن یک بارم من باهاشون رفتم بیرون دختره بهش گفت من ازت خوشم نمیاد و ازم کوچیکتری لطفا دیگه بهم زنگ نزن فلان و پسره باز کوتاه نمیومد ، اون پسره الان شمارمو داره هر از گاهی بهم پیام میده به فلانی اینو بگو اونو بگو و شروع میکنه به تهدید کردن (تهدیدشم نمیگه میگه به خودش گفتم چیکار میکنم اگه جواب نده چه اتفاقی میفته) ، واقعا من موندم چیکار کنم این وسط اصلا نمیدونم جریان چیه ، بنظرتون چیکار کنم ، خیلی هم نگران دخترم چجوری بفهمم قضیه چیه بهش کمک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود
به هیچ وجه نزار بهت پیام بده بلاکش کن چون اگر اتفاقی برای دختره بیوفته شما به عنوان مشارکت بازخواست میشی حواست باشه چون بعدها پیام های طرف مقابل رو بازخوانی میکنند و شما نمتیونی بگی راوی بودی فقط

درود به هیچ وجه نزار بهت پیام بده بلاکش کن چون اگر اتفاقی برای دختره بیوفته شما به عنوان مشارکت بازخ ...

عزیزم اینارو بیخیال شید من شریک جرمم یا نه میگم طرف به منم مربوط میشه همین الانشم باید حتما بدونم جریان چیه

عزیزم نمیشه دخالت نکنم میگم ک طرف بهم خیلی نزدیکه

من سالها پیش از یه دختری خیلی مراقبت کردم در برابر دوسپسر ازارگرش. در این حد ک تهدید ب اسییدپاشی کرده بود آبروشو تو گروه دانشگاه برده بود، من حضوری همش پیشش بودم پسره نیفته دنبالش

تهش دختره بهم گفت تو سر پیازی یا ته پیازی که همش دخالت میکنی؟ منم بعد یه سلسله چیزا با دختره قطع رابطه کردم

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

خب با خود طرف هم حرف بزن ترسی نشون ندید که بفهمه ترسیدید دور بر میداره شکایت کنید

با دختره حرف زدم گفت باهاش در ارتباط نیستم ولی حس میکنم دروغ میگه هنوز از ترس باهاشه وقتاییک جوابشو نمیده طرف شروع میکنه ب پیام دادن به من