2777
2789
عنوان

تهدید پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 72 پست
اخه باورت میشه زنشم میدونه این آدم از اون دسته آدماست ک تو محل به لات و چاقو کشی معروفه همه هم ازش م ...

وووی ادم قحط بود با این اخه😶😐اونام عین سگ از پلیس میترسن بخاطر اسلحه ایناش.. بگید گزارش میدیم جمت کنن از اینجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وووی ادم قحط بود با این اخه😶😐اونام عین سگ از پلیس میترسن بخاطر اسلحه ایناش.. بگید گزارش میدیم ...

یه چی بگم سابقه ی زندان هم زیاد داره کلا از کسی نمیترسه تو محیط کوچیک هستیم ک همه همو میشناسن دعا میکنیم فقط یکی دیگه رو پیدا کنه باهاش مشغول شه از فکر دوستم بیاد بیرون

یه چی بگم سابقه ی زندان هم زیاد داره کلا از کسی نمیترسه تو محیط کوچیک هستیم ک همه همو میشناسن دعا می ...

کدوم دختری که اینو بشناسه حاضره باهاش بره تو رابطه پس احتمالش کمه

کلا از اون دسته س ک حرف حالیش نیس الانم به شدت وابسته شده

یکی از دخترای همسایمونم دقیقا با همچین پسر لات و متاهلی دوس شده بود پسره چند بار دختره رو تا سر حد مرگم کتک زده بود دختره ازش جدا شد دم دیقه تهدیدش میکرد میگفت باید پول مهریه زنمو بدی و ازش پول و ... میخاست دختره هم رفت ازش شکایت کرد، گفتن اگه ادامه پیدا کنه تهدیداش تبعیدش میکنن سیستان بلوچستان

یکی از دخترای همسایمونم دقیقا با همچین پسر لات و متاهلی دوس شده بود پسره چند بار دختره رو تا سر حد م ...

این حالا خیلی زبون بازه کتک و اینا اصلا خیلیم قربون صدقه ی دوستم میره و حرف مشترک همه ی مردا ک زنشو دوس نداره و ب اجبار باهاشه باورت نمیشه بگم دوست گاومم عاشقش شده فقط بخاطر تهدیدایی ک کرده دلچرکین شده و زیاد پیگیره گاهی دلشو میزنه میترسه شر بشه وگرنه باهاش ادامه میداد خاک تو سرش