2777
2789
عنوان

گند زدم اشپزی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 103 پست
دورت بگردم امتحان کن خوب میشه من اوایل ازدواج هیچی بلد نبودم گریه میکردم الان ماشالله همه از دست پخت ...

واقعاااا ؟ چقد طول کشید یاد بگیری ؟ من عمم شصت سالشه اونم عین من غذاهاش آشغالی ه کسی لب نمیزنه.میترسم ارثی باشه⚘️😪

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستی درخواست میدم قبول کن هر وقت هر غذایی خاستی با جون و دل کمکت میکنم حتی خواستی تصویری بزنگ😇☺️

مهربون😍🥲

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

واقعاااا ؟ چقد طول کشید یاد بگیری ؟ من عمم شصت سالشه اونم عین من غذاهاش آشغالی ه کسی لب نمیزنه.میترس ...

اع نه تلقین نکن میزان آب غذا مهمه همیشه دیگه الان ۱۳ساله ازدواج کردم راه افتادم

خواستی درخواست میدم قبول کن هر وقت هر غذایی خاستی با جون و دل کمکت میکنم حتی خواستی تصویری بزنگ😇☺️

بچه ها مرسی ازتون ایشالا اجاقتون و سفرتون همیشه رنگین باشه .به شما دو تا عشقا پیام میدم 😍🥺⚘️😍⚘️

اع نه تلقین نکن میزان آب غذا مهمه همیشه دیگه الان ۱۳ساله ازدواج کردم راه افتادم

🥺😍⚘️چشم

خورشت ها که یه سبک هستن مرغ و چلوگوشت غذا های نونی اکثرا سرخکردنی یا کوکویی که راحته فست فودی هم درس ...

حتی اشکنه هم برام راحت نیست .🥲 هنه ی اینا که گفتی اشکمو در میارن چون همیشه بد شدن

من انقد که علاقه به اشپزی دارم کل تاپیک هام اشپزیه😂اموزششو هم دوس دارم

الان میرم تو تاپیکات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز