2777
2789
عنوان

گند زدم اشپزی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 103 پست
اخه عشقم سینه کامل چجوری میخای بزاری جلو مهمون همیشه سینه رو باید نازک برش بدی منظورم مثل دفتر بازش ...

من اشپزی اصلاااااا علاقه ندارم و هیچ وقت هم خوب در نمیاد .کلی اشپزی کردم همیشه مزه یاتاقان میده غذاهام.

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی؟تو زودپز مامانم یه عالمه اب ریختم و ابگوشت گذاشتم ته گرفت .اصلا از من اشپز در نمیاد .خستم 😪

اع نه ابگپشت تاحالا درست نکردم😂ملی خوراک لوبیا مرغ قرمه سبزی گوشت عدسی سوپ گذاشتم خوب بوده اگه زیرش زیاد باشه ته میگیره

وقتی دستش قفل شد زیرش رو قشششنگ کم کن

ولی سوپ و خوراک لوبیا عدسی اینا باید آبش بیشتر باشه چون مقداری رو حبوبات میکشه به خودش آب کم میشه قشنگ ولی مرغ آب نمیکشه

عیبی نداره عزیزم مهمونا خیلی غریبه بودن؟ من میتونم بهت کمک کنم تو اشپزی از دفعه های بعد تمرین کن یاد ...

دیگه فامیل بابام..چجوری یاد بگیرم اشپزی .از تو سایتا نگاه میکنم باز نمیشه

اع نه ابگپشت تاحالا درست نکردم😂ملی خوراک لوبیا مرغ قرمه سبزی گوشت عدسی سوپ گذاشتم خوب بوده اگه زیر ...

اینا چیزایی که من همیشه یادم میره 🪿..اسکرین گرفتم باز

دیگه فامیل بابام..چجوری یاد بگیرم اشپزی .از تو سایتا نگاه میکنم باز نمیشه

الان تو ایتا هم کانالای آشپزی هست میتونی نگاه کنی

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

عیبی نداره چیا مگه میخان بگن دیگه تو هم دختر خونه ای انتظاری بیش از این نباید داشته باشن روزای دیگه ...

خودم 🫢😪

من اشپزی اصلاااااا علاقه ندارم و هیچ وقت هم خوب در نمیاد .کلی اشپزی کردم همیشه مزه یاتاقان میده غذاه ...

دورت بگردم امتحان کن خوب میشه من اوایل ازدواج هیچی بلد نبودم گریه میکردم الان ماشالله همه از دست پختن تعریف میکنن☺️

من مرحله به مرحله کمکت میکنم اصلا نگران نباش اصلا سخت نیس

مرسیی🥺🥺🥺 یه ادم باید چنتا غذا بلد باشه؟

دورت بگردم امتحان کن خوب میشه من اوایل ازدواج هیچی بلد نبودم گریه میکردم الان ماشالله همه از دست پخت ...

چطور یادگرفتی عزیزم

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز