2777
2789
عنوان

گند زدم اشپزی بیاید

1121 بازدید | 103 پست

من مرغو یه ذره سرخ کردم چون عجله ای شد .بعد گداشتمش تو سس الان نیم ساعته قل هم زده ولی مرغه وسطش خامه .هی هم اب خوروش کم میشه ولی هیچی نمیپزه مرغه چیکار کنم غذای خام بذارم جلوشون ؟😪🥺اینام هی دارن خمیازه میکشن که یعنی گشنشونه

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو قابلمست؟مطمئنی درشو خوب میزاری؟بخار جمع نمیشه شاید

میخوای مرغت و نصف کن تیکه تیکه کن بپزه

خوب نیست نپخته بزاری دیرم شده دیگه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

مرغ اول باید یخورده پخته بشه بعد سرخش کنی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اب بریز بذار بپزه یا بریز تو زود پز الان که زوده واسه شام

هی میگن ما همیشه ۸ میخوریم

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

یکم سرکه بزن به مرغت زودتر میپزه گلم

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

زیرش زیاد کن اب بریز تا بلکم بپزه.

بعد دوباره تو این حین رب سرخ کن وفلفل دلمه سرخ کن دوباره سسش مجدد بریز و ادویشم اندازه کن

خب که چی، تو امضا من دنبال چی میگردی؟ میخای خودمو معرفی کنم پس بخش تحصیلاتو نگا کن

شعله روکم کنم بزار بپزه با ارامش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز