2777
2789
عنوان

هیز بازی شوهرم🥲

984 بازدید | 53 پست

سلام. من تازه عضو شدم چون حالم بد بود و موضوعی نبود که بشه به کسی گفت اینجا بیان میکنم.ما چند شب پیش یه جایی دعوت بودیم. بعد من داشتم با بچشون بازی میکردم، شوهرم داشت کمک خانم میزبان چیزا رو جمع میکرد میبرد آشپزخونه(توی خونه کار نمیکنه😶).پشتم به آشپزخونه بود ولی آشپزخونه رو من از تو شیشه میتونستم ببینم . خانم میزبان هم پشتش به همسرم بود من از توی شیشه دیدم که همسرم کاملا برگشت با*سن اون خانم رو دید زد. سرش کاملا برگشت به سمت با*سن اون خانم. بعدم چند بار دیگه رفت تو آشپزخونه و چشم چرونی کرد. من حالم خیلی بد شد. یاد تمام سختی هایی که تو این یک دهه زندگی با ایشون و خانوادش داشتم افتادم. من سالها تراپی رفتم تا حالم خوب شه از دستشون. واقعا حالم ازش بهم خورد. حتی به روش هم نیاوردم. تو دلم ریختم و خودخوری کردم.چون آدم عصبی و بی منطقیه و دیوار حاشا هم که بلند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاریش نمیشه کرد.اگه بگی و حتی دعوا راه بندازی ممکنه علنی نکنه ولی یواشکی بکارش ادامه میده.این ذات آدماس تغییر نمیکنه.بیخیال شو اهمیت نده بخاطر یه آدم بی ارزش خودتو ناراحت نکن

اون خانوم میزبان شوهر نداشت؟ چرا شوهر شما باید بره کمک یه زن دیگه حتی اگرم شوهر نداشت باز حرکت همسر شما درست نبود خب اون با بچه بازی میکرد شما میرفتید کمک..حقیقتا من بودم حتی از این حرکتش هم حس خوبی نمیگرفتم چه برسه به دید زدن باسن

چی بگم عزیزم ب ازبس زدیم به کوچه علی چپ دیوونه شدیم😶اون خانم چی؟اصلا تواین حرفا هست یانه ...

اون خانم کلا آدم اجتماعیه. با آقایون بگو بخند داره. استایلش هم بلوز شلوار بود و باسنش خیلی پیدا بود. ولی انتظار نداشتم از همسرم

اون خانوم میزبان شوهر نداشت؟ چرا شوهر شما باید بره کمک یه زن دیگه حتی اگرم شوهر نداشت باز حرکت همسر ...

چرا همسرش دارن. بله خودمم ازین کارش ناراحت شدم. چون توی خونه که میاد میخابه به من دستور میده. حتی اونجا بهم با تندی گفت کمک بده. در صورتی که من هم ظرف شستم هم توی پذیرایی کمک کردم. آدمی نیستم که بشینم. خودمم حس خیلی بدی دارم

اون خانم کلا آدم اجتماعیه. با آقایون بگو بخند داره. استایلش هم بلوز شلوار بود و باسنش خیلی پیدا بود ...

چی بگم انشالله خدابه دلت آرامش بده

این جهان باهمه خوب وبدش باتوتماشادارد،،قاب خالی مگرارزش دیدن دارد؟،.🌸❤️

کاریش نمیشه کرد.اگه بگی و حتی دعوا راه بندازی ممکنه علنی نکنه ولی یواشکی بکارش ادامه میده.این ذات آد ...

فرداش بدون همسرم رفتم فروشگاه . بعد چون میخاستم به روش بیارم الکی این داستان رو از خودم در آوردم بهش گفتم. اومدم خونه پشتم رو کردم بهش گفتم باسن من تو این لباس خیلی پیدا هست گفت نه. گفتم آخه یه مرده پشتم بود برگشتم دیدم داره به باسنم نگاه میکنه. بعد خودش مثکه فهمید هی حرف میآورد تو حرفم. بعدم خندش گرفت گفت الکی میگی؟ گفتم نه این مردا چی میخان تو باسن زنا. میخان بگن حروم، زاده ایم؟ یا دنبال خواهر مادرشون میگردن.