سلام. من تازه عضو شدم چون حالم بد بود و موضوعی نبود که بشه به کسی گفت اینجا بیان میکنم.ما چند شب پیش یه جایی دعوت بودیم. بعد من داشتم با بچشون بازی میکردم، شوهرم داشت کمک خانم میزبان چیزا رو جمع میکرد میبرد آشپزخونه(توی خونه کار نمیکنه😶).پشتم به آشپزخونه بود ولی آشپزخونه رو من از تو شیشه میتونستم ببینم . خانم میزبان هم پشتش به همسرم بود من از توی شیشه دیدم که همسرم کاملا برگشت با*سن اون خانم رو دید زد. سرش کاملا برگشت به سمت با*سن اون خانم. بعدم چند بار دیگه رفت تو آشپزخونه و چشم چرونی کرد. من حالم خیلی بد شد. یاد تمام سختی هایی که تو این یک دهه زندگی با ایشون و خانوادش داشتم افتادم. من سالها تراپی رفتم تا حالم خوب شه از دستشون. واقعا حالم ازش بهم خورد. حتی به روش هم نیاوردم. تو دلم ریختم و خودخوری کردم.چون آدم عصبی و بی منطقیه و دیوار حاشا هم که بلند
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
راستش من اصلا ازون خانم ناراحت نیستم. تقصیر همسر منه که چشماش هرز پرید. توی اسلام توی سوره نور به آق ...
باید هم مرد وهم زن رعایت بکنن. اگر یکیشون رعایت بکنه ودیگری نکنه مشکل بوجود نمیا. امان از وقتی که هم زن هم مرد رعایت نکنه. مثل اون خانم باسنش را توی دید گذاشته بود شوهر شما نگاه وهیزی کردن
باید هم مرد وهم زن رعایت بکنن. اگر یکیشون رعایت بکنه ودیگری نکنه مشکل بوجود نمیا. امان از وقتی که هم ...
حالا رعایت نکرده. خیلی آقایون هم سکیس پک دارن و هیکل زیبا و برازنده ای دارن ولی ما به خاطر تعهدمون نگاه نمیکنیم که مبادا مقایسه نکنیم. چرا مرد ها خودشون رو نگه نمیدارن
حقیقتا دل و ایمان و عشق یکی که بخاطر باسن اصلا میگیم لخت یکی دیگه بخواد باد هوا بشه دقیقا چه حسابی ر ...
هیچی. خودمم بخاطر همین بیشتر حالم ازش بهم خورد. اینهمه سختی کشیدم کنارش. اینهمه عذابم داد. ولی بازم نشستم زندگی کردم باهاش. دستمزدم این بود؟ انگار برام مرد .