2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5669 بازدید | 1166 پست
بیا غیبت @_ملکه455 کنیم😅😅😅وای چرا اخه ما قرار بود اونجا بیایم🤣🤣🤣اونجا تازه اشنا داشتی قرار بود ...

بکنیم😂

اینجا اتاق دارم فقط کوچیکه همتون جا نمیشید🤣

از اونجا شلوغ تره ولی ناهاراش نمیدونم چجوریه هنوز نرفتم ناهار بزنم😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

خوشم میاد با این چت میکنی ولی اون یکیو تگ میکنی خخخ من اخر شماها رو با این کاربری هام دیوانه میکنم

من آخر تو تگ کردن یاد نگرفتم کدوم بزنم 🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاسی چشمت زدن بس عکس غذا لاکچری دادی خخخخ منم بس با النگو عکس دادم احتمال فروختنشون زیاده توام. ک جا ...

همین😭😂 کاش غذاهای اینجا هم لاکچری باشههه

اشکال نداره میخری باز🥲

منی که النگو دوست نداشتم رفتم سه تا خریدم😂 با پول شاباشام😁

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بکنیم😂اینجا اتاق دارم فقط کوچیکه همتون جا نمیشید🤣از اونجا شلوغ تره ولی ناهاراش نمیدونم چجوریه هنوز ...

وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه اونجوری راحت نیستیم خوشمون نیومد😂😂😂

یاسی رفتی ناهار بخوری بهمون بگو اگه خوب باشه به اون اتاق هم راضی میشیم میایم🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه اونجوری راحت نیستیم خوشمون نیومد😂😂😂یاسی رفتی ناهار بخوری بهمون بگو اگه خوب ...

😂😂😂

اره حتما میرم میگم بهت😂

همین😭😂 کاش غذاهای اینجا هم لاکچری باشهههاشکال نداره میخری باز🥲منی که النگو دوست نداشتم رفتم سه تا ...

اوووف دمشون گرم عجب شاباشی خخخ کاش یه قر هم من میدادم ارزش داشته خخخخخ

برو ناهار خبر بده دیگه ساعت یک شد کی میخواد اون خراب شده ناهار بده خخ

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

نه نمیشه با یاسی تلفنی بشینم ساعت ها صحبت میکنم دیگه کم حرف بیارم مجبورم 🤣🤣🤣تازه میخوام برم تهران ...

چ خووووب خوش بحالت میری از نزدیک همو میبینید من بدبخت ک امین نمیذاره برم پیش دوستام حتی اگ بیان مشهد زری اومد حرم منو نبرد ببینمش هق هق هق

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اوووف دمشون گرم عجب شاباشی خخخ کاش یه قر هم من میدادم ارزش داشته خخخخخ برو ناهار خبر بده دیگه ساعت ی ...

النگو آینه ای نازک بابا😂

جوون😂

از ۱۲ میدن منتظرم نامه مو واسه ناهار بزنن

النگو آینه ای نازک بابا😂جوون😂از ۱۲ میدن منتظرم نامه مو واسه ناهار بزنن

ععع برو برو بخور عکس هم بگیر ایشالع ازون قبلی بهتر بدن

خوبه دیگه النگو النگویه بنداز دستت کیف کن ایشالله ب امید دوازدع تاا بنداری دستت خخخخ

ععع برو برو بخور عکس هم بگیر ایشالع ازون قبلی بهتر بدن خوبه دیگه النگو النگویه بنداز دستت کیف کن ایش ...

اگه تونستم میگیرم😁

اووه دوازده تا چخبره اینا هم خریدم بعدا بفروشم بدم دستبندی چیزی

اگه تونستم میگیرم😁اووه دوازده تا چخبره اینا هم خریدم بعدا بفروشم بدم دستبندی چیزی

بسلامتی عب نداره توام برا من دوازده تا دعا کن خخخ

بسلامتی عب نداره توام برا من دوازده تا دعا کن خخخ

ایشالاا😂