2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5664 بازدید | 1166 پست
وای عاشقتم😅😅اخه این چه مثال باحالی بود🤣🤣ملکه چیزای خوشگل خریدی به منم نشون بدی🤩🤩🤩نگران نباش ق ...

قربونت فدات اگ پیوی بود ک مثال جاهای صاف دیگه رو میزدم خخخ اینجا دست بالم بستس مرسی عزیزم ممنونم باشه والا چیزا خوشگل و ما فقط تاپیک تو دیدم و بس

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

قربونت فدات اگ پیوی بود ک مثال جاهای صاف دیگه رو میزدم خخخ اینجا دست بالم بستس مرسی عزیزم ممنونم باش ...

وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فداتشممم💚💚🌸🌸💙💙🩵🩵

نه بابا سلیقه شماها عالی تره از اون النگو هاااا مشخصهههه🤩🤩🤩🌸🌸

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فداتشممم💚💚🌸🌸💙💙🩵🩵نه بابا سلیقه شماها عالی تره از اون النگو هاااا مش ...

خخخ مرسی عزیزم اما سلیقه تو زبانزده دیگه برم برنج درست کنم بهااااارررر

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخ مرسی عزیزم اما سلیقه تو زبانزده دیگه برم برنج درست کنم بهااااارررر

فداتشممم🤩🤩😍😍🫂🫂💜💜🩷🩷😘😘

برو عشقمم🌸🌸♥️♥️

@بگویاسی بازم زنگ بزنم غیبت کنیم🤣🤣🤣

اقا گفته باشم غیبت منو بکنید شیرمو حالتون نمیکنم ،😂😝

@بگویاسی بازم زنگ بزنم غیبت کنیم🤣🤣🤣

اره عشقم😂

شقایق جابجام کردن رفتم یه اداره دیگه هیچکسو نمیشناسم

من دلم ناهارای اونجا رو میخواد😭😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اره عشقم😂شقایق جابجام کردن رفتم یه اداره دیگه هیچکسو نمیشناسممن دلم ناهارای اونجا رو میخواد😭😂

بیا غیبت @_ملکه455 کنیم😅😅😅

وای چرا اخه ما قرار بود اونجا بیایم🤣🤣🤣

اونجا تازه اشنا داشتی قرار بود واس ما ماشین اوکی کنی جمعمون کنی 🤣🤣

حالا اینجایی که رفتی چجوریه خوبه؟؟ راحتی؟؟

اره عشقم😂شقایق جابجام کردن رفتم یه اداره دیگه هیچکسو نمیشناسممن دلم ناهارای اونجا رو میخواد😭😂

یاسی چشمت زدن بس عکس غذا لاکچری دادی خخخخ منم بس با النگو عکس دادم احتمال فروختنشون زیاده توام. ک جات عوض شده،😂

بیا غیبت @_ملکه455 کنیم😅😅😅وای چرا اخه ما قرار بود اونجا بیایم🤣🤣🤣اونجا تازه اشنا داشتی قرار بود ...

خوشم میاد با این چت میکنی ولی اون یکیو تگ میکنی خخخ من اخر شماها رو با این کاربری هام دیوانه میکنم

قول بده

نه نمیشه با یاسی تلفنی بشینم ساعت ها صحبت میکنم دیگه کم حرف بیارم مجبورم 🤣🤣🤣

تازه میخوام برم تهران حضوری بهتر میتونم غیبت کنم😅😅😅