2777
2789
[QUOTE=408337823]با ما چیکار داریییی🔪🔪🔪🔪[/QUOTEگلی تو نشنیده بگیر وگرنه آبان اگ با کسی جوش بشه ت ...

دوستم آبانی بود بعد از ۹ سال ولم کرد رف با یکی دیگه

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستم آبانی بود بعد از ۹ سال ولم کرد رف با یکی دیگه

از ی ابانی بعیده همچین کاری اونا باهر کسی صمیمی نمیشن با یکی حال کنن تا اخرش میرن ولی

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خیلی خوشگلییی

حیف نیست واقعا رفتی با این پسره؟

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

از ی ابانی بعیده همچین کاری اونا باهر کسی صمیمی نمیشن با یکی حال کنن تا اخرش میرن ولی

وحشتناک صمیمی بودیم ول کرد رف با یه دختر خر*اب

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

جدی از چه نظر ؟

ازین نظر ک پسره انگار قد بلنده ولی تو کوچولو و گوگولی

ترکیب خوبیه خب

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اون گردنم نمیگیره

اونو بیخیال برو با همسطح خودت یا یکم بالاتر از خودت

اون به دردت نمیخوره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨