2777
2789
اره من 153اون 175

😂😍 اوخی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وحشتناک دوسش دارم ولی باورت میشه براش شالگردن بافتممممم هرچقدرررر گفتم کدپستی بده طفره رفت

وای چقد مغروره بنظرم خودتو کوچبک نکن فک میکنه چیه خیلی بده اینکارش

هر نظری دادم هر چی حرف زدم لایکم نکنیدد🥲🫂

سه روزه اون پیامم و سین کرده ج نداده باورت میشه؟

اسی یسوال تو رابطه این؟ یا همینجوری چت دوستانه؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
وحشتناک دوسش دارم ولی باورت میشه براش شالگردن بافتممممم هرچقدرررر گفتم کدپستی بده طفره رفت

نکن با خودت اینجوری

بزارش کنار برای مردا باید اینجور باشی برای هر ده قدمی ک برات برمیدارن ی قدم برداری ولی تو انگار از اون به یک اشاره از تو به صد دویدنه و این بده بنظرم

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

اسی یسوال تو رابطه این؟ یا همینجوری چت دوستانه؟

والا شیش ماهه هر روووووز از شب تا صبح هفت هشت ساعت پشت سرهم یا زنگ میزدیم حرف میزدیم یا چت میکردیم در حدی که از پیویم هم خارج نمیشد ولی الان سه روزه سین کرده ج نداده میگه رفیق صمیمی هستیم نمیگه رل

وای خیلی درست میگی واقعا دل کندن برام سخته

کات کن راحت شاید اولش ناراحت بشی از کاری که کردی ولی بعد عادت میکنی به شرایط و حتی از خودت تشکر میکنی که بهترین تصمیم و گرفتی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سه روزه اون پیامم و سین کرده ج نداده باورت میشه؟

اره از این ادما زیاد دیدم بخاطرهمینم میرن با دخترای کم سنو سال ک راحت تر گول بخورن و وابسته بشن با بی محلی توم عاقل باش خودتو گول نزن

والا شیش ماهه هر روووووز از شب تا صبح هفت هشت ساعت پشت سرهم یا زنگ میزدیم حرف میزدیم یا چت میکردیم د ...

ببین من حسم میگه پسره ازت خوشش میاد و دلش گیر کرده ولی میخاد حسشو انکارش کنه برا همینه سین نمیزنه فاصله بگیره

توام بنظرم پیگیرش نباش

دوستان ما تو سایت زنان و زایمانیم درسته؟

جناب @رضا،،، به هردوتا کاربری من درخواست دادن و هزار نفر دیگه ، درک میکنم چون به تاریخ زایمانشون نزدیک میشن و به خانوما در خواست میدن که چطوری میشه با خانوما دوست شد ، بهش کمک کنید🤣🤣🤣🤣

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

ببین من حسم میگه پسره ازت خوشش میاد و دلش گیر کرده ولی میخاد حسشو انکارش کنه برا همینه سین نمیزنه فا ...

دقیقا همینه بارها گفته ازت خوشم میاد و تایپمی و فلان اما. ببین از اوناس که منتظره همش من پیام بدم و میگه آره خودت نبودی از اوناس که همش میخواد تو پیگیر باشید نمیدونم چطوری بگم ولی اینجوریه اولش گفت آره مثل رلا حرف میزنیم فرداش یهو نمیدونم چیشد گفت نمیتونم وارد رابطه بشم رفیق صمیمی هستیم الان