2777
2789
[QUOTE=408337823]با ما چیکار داریییی🔪🔪🔪🔪[/QUOTEگلی تو نشنیده بگیر وگرنه آبان اگ با کسی جوش بشه ت ...

دوستم آبانی بود بعد از ۹ سال ولم کرد رف با یکی دیگه

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم آبانی بود بعد از ۹ سال ولم کرد رف با یکی دیگه

از ی ابانی بعیده همچین کاری اونا باهر کسی صمیمی نمیشن با یکی حال کنن تا اخرش میرن ولی

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خیلی خوشگلییی

حیف نیست واقعا رفتی با این پسره؟

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

از ی ابانی بعیده همچین کاری اونا باهر کسی صمیمی نمیشن با یکی حال کنن تا اخرش میرن ولی

وحشتناک صمیمی بودیم ول کرد رف با یه دختر خر*اب

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

جدی از چه نظر ؟

ازین نظر ک پسره انگار قد بلنده ولی تو کوچولو و گوگولی

ترکیب خوبیه خب

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اون گردنم نمیگیره

اونو بیخیال برو با همسطح خودت یا یکم بالاتر از خودت

اون به دردت نمیخوره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨