2777
2789
عنوان

عکسس بدویدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3639 بازدید | 193 پست
خب توام خودتو کوچیک نکن خودش یه زمانی پشیمون میشه

اینقدررررررررر مغروره پشیمونی تو کارش نبس

دانشجو معلم رشته آموزش ریاضی هستم هر سوالی داشتید در خدمتم با جون و دل

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا هیشکی سردر نمیارهببخشید عکسام مونده تو تایپک نی نی یار و تگ کنم پاک کنه؟

اره عزیزم

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
دوستان کسی بلده نی نی یار و تگ کنه؟

@niniyar نی نی یار جان عکس اسی تاپیکش مونده لطفا حذف کنید صفحه ۲و۶ و ۸

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
میشه تگش کنید ممنون میشم

تگش کردم عزیزم

یک دنیا ممنونم

قربونت بشم

عزیزم خوشگله انشالله بهش برسی😍

😂چه رسیدنی ؟

معلوم نیست چشه چهار روزه سین کرده جواب نداده خیلییییی یهویی

دانشجو معلم رشته آموزش ریاضی هستم هر سوالی داشتید در خدمتم با جون و دل