2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 127 پست
برای باردار شدن چالشی نداشتی؟راستش من متولد هفتادم و ازدواج دومم هست دلم میخواد برای بارداری فعلا صب ...

نه خداروشکر

برای من که خیلی یهویی شد🫠😂

به نظرم اگر شرایطشو داری و از نظر مالی اوکی ای و بچه هم دوست داری اقدام کن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی قلب و تن و روحم:)🫂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحی افتضااحم مث چی درس و کار دارمتلگرامم اصلا وصل نمیشه اعصابم خیلییییی خورده سر اینخداروشکر نتمم ا ...

هیچیشون عین آدمیزاد نیست اینم از نت وصل کردنشون🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیر شدیم سر اینکه تلگرام بیاد بالا درس بخونیمپیر شدیم سر اینکه اول جوونی جنگ دیدیم،کرونا دیدیم،مرگ د ...

حالا تازه وقتی اینستاتون وصل شه. از اینم پیرتر میشین

از دیروزه مریض شدم. عین مرده متحرکم

نه خداروشکر برای من که خیلی یهویی شد🫠😂به نظرم اگر شرایطشو داری و از نظر مالی اوکی ای و بچه هم دوست ...

مالی اوکی ام و بچه هم دوست دارم

منتها چون دوتا بچه دارم که پیش پدرشونن نگران روحیه دخترمم میترسم نتونه کنار بیاد

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

هیچیشون عین آدمیزاد نیست اینم از نت وصل کردنشون🤦

دیشب با خوشحالی اومدن مبگن خدارو شاکریم همه مردم به نت بین الملل وصل شدن،د اخههه این چطور وصل شدنیه که هیچکی وصل نمیشه کامل😐😐

یاسمنآ:)🎀

حالا تازه وقتی اینستاتون وصل شه. از اینم پیرتر میشیناز دیروزه مریض شدم. عین مرده متحرکم

دقیقا

از وقتی وصل شدم حالم بدتر از قبله🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیر شدیم سر اینکه تلگرام بیاد بالا درس بخونیمپیر شدیم سر اینکه اول جوونی جنگ دیدیم،کرونا دیدیم،مرگ د ...

کاش کاری از دستم برمیومد لاقل نسل شما بتونن خوب زندگی کنن

ولی چ کنیم

مالی اوکی ام و بچه هم دوست دارم منتها چون دوتا بچه دارم که پیش پدرشونن نگران روحیه دخترمم میترسم نتو ...

چند سالشونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیشب با خوشحالی اومدن مبگن خدارو شاکریم همه مردم به نت بین الملل وصل شدن،د اخههه این چطور وصل شدنیه ...

خدا لعنتشون کنه همه چیو گرفتن ازمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای باباویروس جدیده؟

اره با آب و لرز شروع میشه.منتهی من ریه حساس دارم.تا سرفه هر سری منو تا دم مرگ نبره دست بردار نیست

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/