2821
2789
اره با آب و لرز شروع میشه.منتهی من ریه حساس دارم.تا سرفه هر سری منو تا دم مرگ نبره دست بردار نیست

ای وای🤦

دارو چی داده بهت دکتر؟

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای وای🤦دارو چی داده بهت دکتر؟

ببین دوبار رفتم دکتر.دوتا سرم با حدودا ۱۰ تا آمپول و قرص و چهارتا شربت سرفه.منتهس سرفه داره میکشه منو

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
تو سن حساسی هم هستن هردوشون به نظرم راجب این قضیه باهاشون صحبت کن ببین چه واکنشی دارن

درسته

پسرم حالا خونسرد و منطقیه

دخترم خیلی احساساتیه هم بچه دوست داره هم مطمئنم حسودیش اذیتش خواهد کرد

ببخش وقتتو گرفتم

دعام کن❤️❤️

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

ببین دوبار رفتم دکتر.دوتا سرم با حدودا ۱۰ تا آمپول و قرص و چهارتا شربت سرفه.منتهس سرفه داره میکشه من ...

کلا وقتی مریض میشی دیر خوب میشی؟

چون خودم از اونام که مریض شم پدرم در میاد تا خوب شم🤦

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

درسته پسرم حالا خونسرد و منطقیهدخترم خیلی احساساتیه هم بچه دوست داره هم مطمئنم حسودیش اذیتش خواهد کر ...

نه عزیزم این چه حرفیه

امیدوارم هر اتفاقی که به صلاحته بیوفته♥️

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

کلا وقتی مریض میشی دیر خوب میشی؟چون خودم از اونام که مریض شم پدرم در میاد تا خوب شم🤦

تقریبا آره ولی هر سری مریض بشم این ریه منو میکشه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
عزیز دلییییی خوشگلمممم😍خیلی زیادن مشکلاتمرسی که هستی😘

قربونت برم❤️

امیدوارم که به زودی حل شه همه چی و بهترین ها برات اتفاق بیوفته🫶

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز